Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az alábbiak szerek/dolgok...

Az alábbiak szerek/dolgok közül szerinted melyik a legkártékonyabb ?

Figyelt kérdés

2021. febr. 15. 18:04
A kérdező szavazást indított:
Sör
Pálinka
Kávé
Cigaretta
Marihuána
Extasy
LSD
Heroin
Kokain
Dizájner drogok
41 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok külön kérdést erről írni lehet, de az lenne még a kérdésem, hogy a fenti listából mi az, amit tiltanátok és melyiket legalizálnátok ?
2021. febr. 15. 18:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kimaradt a benzodiazepin típusú nyugtatók. A heroinnal említeném egy szinten.
2021. febr. 15. 18:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Illetve külön-külön térjetek ki mindegyikre, melyiket használjátok, melyiket nem, milyen gyakran, szerintetek mennyire káros stb....
2021. febr. 15. 18:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A sör szerintem nem, én már 20 éve iszok naponta 2 doboz sört, és 2 pohár bort, eddig semmi bajom nem lett tőle.

54/f

2021. febr. 15. 18:15
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
A dizájner drogoknak az a veszélye, hogy nem "minőségi, tiszta" anyagot veszel, hanem ki tudja mit...
2021. febr. 15. 18:31
 6/12 anonim ***** válasza:
71%

"Kimaradt a benzodiazepin típusú nyugtatók. A heroinnal említeném egy szinten."

Édesapám Isten tudja mióta szed ilyen gyógyszert, ugyan úgy él mint bármelyik másik normális ember, köszönő viszonyban sincs azokkal akik kemény lepusztult herkások, és teljesen ki vannak zuhanva a társadalomból.

Szóval amit állítasz azt szerintem nettó hülyeség.

2021. febr. 15. 18:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"A dizájner drogoknak az a veszélye, hogy nem "minőségi, tiszta" anyagot veszel, hanem ki tudja mit..."

Azt ugye te sem gondolod komolyan hogy klasszikus kábszikból is mindig a "minőségi" "tisztát" kapod. Ott is simán belefuthatsz hogy valami felütött szart sóznak rád.

De ugyan úgy meg eshet ez pálinkával is, ha magán embertől veszed hogy valami jó garázsba kotyvasztott metiles szart veszel, aztán jól megvakulsz vagy megdöglesz tőle. :D

2021. febr. 15. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
De elkalandoztam, ezek közül a heroint és a designert tartom a legkártékonyabbnak egyértelműen.
2021. febr. 15. 18:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedves hatos! Addig él úgy, mint egy normális ember, amíg szedi! Próbáld csak meg lehozni róla, akkor látni fogod, hogy az elvonása brutális. Napi 7mg xanaxról jöttem le.
2021. febr. 15. 18:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt is figyelembe vesszük, hogy mennyien fogyasztják, akkor az alkoholt tartom a legkárosabbnak, társadalmi szinten az okozza a legtöbb problémát.
2021. febr. 15. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!