Az alábbiak szerek/dolgok közül szerinted melyik a legkártékonyabb ?
A sör szerintem nem, én már 20 éve iszok naponta 2 doboz sört, és 2 pohár bort, eddig semmi bajom nem lett tőle.
54/f
"Kimaradt a benzodiazepin típusú nyugtatók. A heroinnal említeném egy szinten."
Édesapám Isten tudja mióta szed ilyen gyógyszert, ugyan úgy él mint bármelyik másik normális ember, köszönő viszonyban sincs azokkal akik kemény lepusztult herkások, és teljesen ki vannak zuhanva a társadalomból.
Szóval amit állítasz azt szerintem nettó hülyeség.
"A dizájner drogoknak az a veszélye, hogy nem "minőségi, tiszta" anyagot veszel, hanem ki tudja mit..."
Azt ugye te sem gondolod komolyan hogy klasszikus kábszikból is mindig a "minőségi" "tisztát" kapod. Ott is simán belefuthatsz hogy valami felütött szart sóznak rád.
De ugyan úgy meg eshet ez pálinkával is, ha magán embertől veszed hogy valami jó garázsba kotyvasztott metiles szart veszel, aztán jól megvakulsz vagy megdöglesz tőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!