Szerintetek melyik a legkártékonyabb élőlény a Földön?
Sejtem hogy utolsó válaszoló sorsára fogok jutni ezzel, aki 0%-ra le lett pontozva, de hasonló állásponton vagyok.
Ne higgye senki se hogy szeretném úgy általában az embereket. Én is el vagyok keseredve, amikor csak a legközelebbi boltba elmegyek és vissza, hogy hány társadalmi devianciát látok nap mint nap. Aztán ezt csak fokozza ha belenézek valamelyik hírportál napi híreibe, akár politika, akár bármilyen más témában.
(végül mindig a tudományos híreket olvasom el, hogy valami jó szájízzel zárjam a napot)
Viszont az ilyen típusú kérdések...
Hogy is mondta a kutyapárt? "Hülye kérdésre hülye válasz"
Ez egy hülye kérdés. Mit tekintünk kártékonynak? A kár egy ember alkotta fogalom, önmagában nem létezik olyan hogy "kár" és így "kártékony" sem.
Szóval milyen szempontból lenne kártékony az ember?
Az élővilágra? Legtöbb esetben igaz, bár vannak kivételek, hiszen a mindenféle emberi élősködőknek mi jelentjük a gazdatestet, tehát nekik mi nem vagyunk kártékonyak.
Persze, értem mire gondolsz, de annyira érezni hogy azt a virtuális vállba veregetést várod kérdező, hogy mindenki egyszerre skandálja, "az ember a legkártékonyabb lény!!!".
Nyilván te se vagy kibékülve az emberekkel, mint ahogy én se. Csak én ezt tudom magamban normális okokra visszavezetni, nem ilyen hülye greenpeace-es közhelyet forgatni hogy "fújj, ember, fújj".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!