Hogyan tudnám időben felismerni a kártékony pénzlehúzós, egyéb módokon kihasználós embereket?
2-es és 3-as:
Persze, mert csak a nők lehetnek ilyenek, ugye?
Eléggé általánosító hozzáállás....
Szerintem férfi és női nemben is vannak kártékony, pénzlehúzók.
Nemtől független ez.. persze aki már sokszor égette meg magát nőkkel ilyen téren, annak könnyebb ráhúzni hogy mindegyik egy golddigger r*banc. Csak attól ez még nem így van...
Úgy hogy valamilyen mesével előadja hogy nincs pénze és tőled kér pénzt.
Ha valakai pénzt kér, ne add oda. Ha nagy összeg lenne, pl 1 millió ft, akkor csak ügyvéddel kell íratni szerződést. Ha nem egyezik bele, akkor fix hogy átvert volna.
Kérdező!
Én ezt értem, de attól hogy te ezt a szeletét tapasztaltad a dolgoknak, nem feltétlenül ez a teljes valóság.
Mint ahogy én is írtam, elismerem, hogy sok nő ilyen.
De pasikban is találkozni ilyennel, és az általánosítás szerintem nem szép dolog.
Ettől függetlenül sajnálom, hogy ennyire átvágtak a nők, és kívánom hogy a jövőben rendesekkel találkozz! :)
Megértelek, én is elvesztettem néhány tekintetben a bizalmamat férfiak irányába.
Nő vagyok, igen. És ahelyett hogy lehúztam volna, mindig csak adtam, néha többet is, mint amit megérdemeltek volna.
Ettől függetlenül nem mondom azt hogy minden férfi hazug, és úgyis megcsalnak, átvernek.
Vannak kivételek, talán több is mint gondolnánk. Csak meg kell őket találni.
Köszi a piros pontot, felírom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!