Szerintetek gáz, ha előnyt kovácsolok, kihasználom hogy
18 évesen 14 évesnek néznek vagy néha még fiatalabbnak
ha úgy öltözködöm? Későn érő vagyok. Szeretem a
törődést meg szívesen játszom 14 évesekkel. NEM vagyok
meleg.
Nem gáz! Én egy életet végigéltem így. Most hatvan vagyok, de ötvennek sem néznek. Úgy is érzem magam!
2017. jan. 18. 04:24
Nem gond. Én is itt vagyok huszonévesen és ahol tudom, hogy nincs ellenőr ott diákjegyet veszek xD pl buszra mamámhoz. (16-nak saccolnak kinézetre :3
Vicces amikor az eladók/pénztárosok kérdőre vonnak a nagykoruságomat illetően. Néha nem győznek bocsánatot kérni, de bóknak veszem ^^
Anno suliba amikor 9.évfolyamos voltam volt egy végzős csaj. 21 éves volt akkor 147cm és jp loli stilusát olykor felvette *w* komoly volt.
2017. jan. 18. 06:38
Èn is jóval fiatalabbnak látszom, de soha nem használtam ki. Nem értem mi a jó abban ha a fejlődési szinted ennyivel alacsonyabb. Már felnőtt vagy, gondolom most végzel középsuliban. Hogy akarsz boldogulni a felsőoktatásban, munkában, ha egy 14 éves szintjén vagy? Azt csinâlsz amit akarsz, de hidd el csak akadályozod az egészséges felnőtté vállásodat ezzel a viselkedéssel.
2017. jan. 18. 09:05
Kevesebb animet kene nezni. Gatol a fejlodesben.
2017. jan. 18. 11:52
5/9 A kérdező kommentje:
"de hidd el csak akadályozod az egészséges felnőtté vállásodat ezzel a viselkedéssel."
ugye nem baj ha nem hiszem el?:) fősulira fogok menni, az is egy iskola... nem tudom miért ne élvezhetném még 4-5 évig. am nyáron csináltam hogy a játszótérre letekertem és az ott lógó 14 évesekkel eldumcsiztam összebarátkoztam meg zigiztünk stb. ők is azt hiszik 14 vagyok, xD
Mert ez már elmúlt. 18 évesen több sütnivalója van az embernek. Mi értelme van cigizni és fiatalabbnak adni ki magad?
2017. jan. 18. 21:22
7/9 A kérdező kommentje:
mert fiatalabbakkal értem csak meg magam jól? Későn érő vagyok? Korosztályom dolgai nem érdekelnek? Am akkor volt poén amikor a nyáron elmentem egyik barátommal egy hétvégére a balatonhoz a szüleivel meg minden, és az anyja felhívta anyámat h rendben lesz e így.anyám nem vágta a szitut,de igent mondott és nem köpött be xD
Ebbol milyen elonyt fogsz kovacsolni? Megdugatod magad egy pedofil pappal? Happymealt eszel a mekiben? Eletkeptelen leszel es a szuleid nyakan logsz 40 eves korodig a pinceben ponikat gyujtve?
2017. jan. 19. 05:57
Egy ismerősöm 29 és 20-nak adja ki magát 17-20 éves barátnői vannak és azt hiszik róla h 20 éves. 18-20 éves pasikra bukik
2017. jan. 23. 23:50
Kapcsolódó kérdések: