Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lennék azért disznó,...

Miért lennék azért disznó, mert kihasználok úgymond egy olyan nőt, aki engedi?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyok egy tőlem 16 évvel fiatalabb csajjal. Nem fűznek hozzá érzelmek, csak tipikus pi.csa a csaj. A facebookon majdnem 1000 képe van, szinte mindnél kinn vannak a csöcsei, pucsít, hülye fejet vág, fürdőruhában pózol vagy tangás fürdőalsóban. Minden férfi úgy tekint rá, mint egy húsdarabra, senki nem veszi komolyan, s én sem. Bejön, mivel kinézetre tényleg izgató, de belül semmi. Az egész élete magamutogatásból áll és kirándulásból. Én pedig mivel nem találtam még olyan csajt, akivel komolyabban leállnék, megteszi ő is arra, hogy kiéljem magam.
2018. júl. 29. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha ő sem szeret téged és nem akar tőled semmi többet, akkor nem vagy disznó, csak egy igénytelen bunkó, már bocs, soha nem írnék így a szeretőmről és szexre se kellene valaki, akihez ennyire nem vonzódom és lenézem.
2018. júl. 29. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
tedd azt, jól teszed, az ilyeneknek áll a világ.
2018. júl. 29. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
A 16 evvel fiatalabb csaj hany eves? Ha elmult 18, akkor szerintem nem gaz. Csak ne szeditsd olyasmivel, hogy ebben erzelmek vannak. :)
2018. júl. 29. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Az egyes minden szavával egyetértek. Ha nem tisztázzátok, hogy csak dugtok, akkor disznóság, amúgy csak igénytelenség. Biztos vannak normális nők is a környezetedben, miért nem náluk próbálkozol?
2018. júl. 29. 15:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Azok a nők, akik normálisak és igényesek is, vagy foglaltak, vagy nem foglalkoznak velem. Volt évekkel ezelőtt egy csaj vagy 4x próbálkoztam nála, mert tényleg érdekelt, de rám se hederített. Így maradtak azok, akik könnyen kaphatók. Tudja, hogy nem komoly közöttünk.
2018. júl. 29. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Ha tudja, akkor valószínűleg neki is csak kell valaki, akivel pózolhat és élheti a kirakatos életét. Majd valaki kilép, ha megunja. Nekem nem lenne gyomrom ehhez, de nem vagyunk egyformák, a ti dolgotok, ha ez nektek így jó.
2018. júl. 29. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Akiket ilyen szinten megvetek és lenézek, azokat igyekszem a lehető legmesszebbre elkerülni, és szerintem a normális emberek többsége is így gondolkodik. Használjátok csak egymást amennyit akarjátok (már ha a lány elmúlt 18) de egy magára valamit adó nő nem jönne össze egy olyan férfival, aki így áll az emberekhez. Szóval ja, valszeg jó időre megmarad neked ez a "tipikus p..csa csaj". Már ha idővel nem jön meg az esze, és nem talál valaki normálisabbat.
2018. júl. 29. 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:
43%
Te még igénytelenebb vagy a csajnál, mert úgy beszélsz róla, mint egy darab szarról. Bár szerintem kamu az egész, aki ilyet csinál, az nem igazolgatná magát itt.
2018. júl. 29. 16:18
 9/9 anonim válasza:
20%
Hello. Nem vagy disznó. Manapság ez jellemző sok mindenkire amit te csinálsz illetve ti csináltok. Neked csak p***ina kell neki meg f***sz. Nincs ezen mit körülmagyarázni. Ha neked megfelel, hogy mások g***cijébe nyalsz neki meg, hogy csak f***sz legyen akkor áldása rá az egész emberiségnek ha nem sz***rná le amúgy magasról mindenki. Ilyesmit ne hangoztass mellesleg mert egy ilyen gondolkodású embernek mint neked és a "párodnak" sosem lesz értelmes kapcsolata. Hogy miért is az már maradjon a jövő titka. De persze ne legyen igazam. Szimplán csak nézőpont kérdése az amit ti csináltok. Az ilyen esetekben addig amíg pénzed van illetve feszes popsid nincs gáz. :)
2018. júl. 29. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!