Nem gyanús, hogy a régi emberek - akik nem feldolgozott élelmiszereket ettek és stresszmentesen éltek - sokkal tovább éltek?
A Titanic túlélőiről meg dédnagyanyámról (aki falusi ember volt nem milliomos mégis 96 évesen halt meg) jutott eszembe a kérdés.
Manapság pedig sorra halnak meg a fiatal emberek 30/40 legkésőbb 50 iksz évesen.
Az Y generáció kérdéses, hogy megfogja-e ugyanúgy élni a 90 éves kort mint nagyanyáink tették.
Az is "érdekes", hogy hetente hallani szívinfarktusban meghalt vagy rosszul lett sportolókról (Szalai Ádám, a Fiorentina focistája stb.).
Az is érdekes, hogy drasztikusan több autoimmun beteg van manapság mint 30-60 évvel ezelőtt.
Bemegyek az Aldiba és a műzliszelet olyan ragadós mintha valami vegyiüzemben gyártották volna tele adalékanyaggal, a paradicsom mint egy műanyag babajáték kellék olyan piros és puha, a a bio-nak mondott termékek meg aranyárban vannak miközben nagyanyáink anno a kertben termelték meg 3 fillérért.
Na ezeket hogy tudjátok megcáfolni ha mégis olyan jól fejlődik a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!