Vajon miért visz néhány lány fésűt még az iskolába is?
Ma már tényleg ennyire fontosak a külsőségek, hogy még az is baj ha valakinek napközben egy kicsit összekócolódik a haja ? Én lány vagyok és nem viszek fésűt az iskolába, egyrészt mert nem is lenne időm az iskolában fésűlködni napközben, másrészt pedig egy felesleges külsőségnek tartom, hogy azzal legyek elfoglalva, még az iskolában is, hogy mikor melyik hajszállam hogyan áll. 😄
Csak azért érdekel ez, mert pár lány még korábban beszólt nekem amiatt, hogy nem viszek fésűt az iskolába, igaz azóta már évek teltek el, de látom, hogy tényleg sok lány visz fésűt az iskolába és nem értem, hogy mi ennek az alapja. Csak másoknak akartok megfelelni és ezért jól akartok kinézni, vagy tényleg ennyire érzékenyek rá egyesek ha már rosszul áll egy hajszálluk ? Csak azért érdekel tényleg, mert sokat támadtak korábban például ilyen vagy ehhez hasonló külsőségek miatt, amik (szerintem) felesleges és lényegtelen dolgok.
Testnevelés után számomra például egészen jól jött. 💁🏼♀️
Durván 1 perc volt kibontani, majd újra rendesen összekötni a hajamat. Pluszban jó érzés volt, hogy “szellőzött” a fejbőröm, amíg kibontottam testnevelés után öltözködés közben.
Amúgy frankón a kisebbik lányomra emlékeztetsz, aki egy kis tomboy. Valamelyik este elmélázott, hogy többnyire úgy néz ki, mint egy csöves. A haja kócos, a ruhái lógnak. Na de, tette hozzá vállat vonva, az iskolában kit érdekel, hogy nézek ki.
Vihogva emlékeztettem, hogy élete felét az iskolában tölti, de ha szerinte csak emiatt felesleges odafigyelnie a kinézetére, ő dolga... :D
Jaj kis cuki pick me girl
Te egyedi vagy, különb vagy mint az átlag. Nem sminkelsz, nem érdekel a divat, a külsőségek. Egy vagy a fiúk közül. Egy igaaaziii vaaaagány csaaajjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!