Mit csináljak, ha a portás kivételezik néhány emberrel az iskolából?
Nézd... ez tényleg igazságtalan dolog, de én a helyedben más szempontból (is) nézném a helyzetet:
Alapvetően azt mondom, hogy mindenki úgy teszi tönkre az egészségét, ahogy szeretné, az ő teste, az ő élete. Oké, XY kimehet csak úgy cigizni suliidő alatt. De most te veszítesz vele valamit, hogy nem mehetsz ki károsítani a szervezetedet? Ez nem csak arról szól, hogy lehetősége van-e rá. Ez az egészségedről is szól.
A másik dolog: ne legyen már ciki a tudás. Ha mondjuk nem szakszerű helyettesítés van, és az lenne az utolsó óra, akkor tényleg szívás, ha ott kell maradni. (Bár ez esetben is el lehet tölteni hasznosan az időt. Mondjuk meg lehet csinálni a házit...) De ha szakszerű helyettesítés van, akkor pont azzal kerülsz hátrányba, ha lógsz.
Értem én, hogy jaj, de menő dolog lógni, de hidd el, hosszabb távon ez a hozzáállás nagyon megbosszúlja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!