Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők is tudnak olyan trehányok...

Nők is tudnak olyan trehányok lenni mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Párom huga hozzánk költözött egy kis időre 23 éves csinos lány viszont a szobája olyan mintha bomba robbant volna ruha mindenfele maszatos használt tangák a földön csak fel akartam söpörni de többet nem megyek be oda🙂

Ez gyakori jelenség fiatal nőknél vagy egyedi eset?

dec. 13. 09:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%

Vanank ilyenek, igen.

Mondjuk eszembe nem jutna bemenni felseperni más felnőtt szobajába, ez kvára illetlen dolog.

dec. 13. 09:30
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Fúj…teljesen egyénfüggő amúgy, hogy ki mennyire rendszerető vagy igénytelen, ennek semmi köze ahhoz, hogy férfi vagy nő az illető.
dec. 13. 09:39
 3/20 A kérdező kommentje:
Első tudom nem magamtól mentem ő kért meg rá mert látta hogy lennt söprögetek
dec. 13. 09:43
 4/20 anonim ***** válasza:
40%
nem
dec. 13. 09:45
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

Hogyne tudnának. A különbség nem a nemekben, hanem a nevelésben van. Anya bemegy a fia putrijába: "jaj nekem, tipikus fiú", majd átmegy a lányához: "jézusom, lány létedre!!!".

A hisztinél meg pont fordítva.

dec. 13. 09:50
 6/20 retektorta ***** válasza:
73%
Általában a női wc-k undorítóbbak. Szóval igen.
dec. 13. 10:13
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
#6 az max. azért van, mert a pasik inkább piszoárt használnak. Ettől még legalább annyi gusztustalan férfi van, mint nő :D
dec. 13. 10:19
 8/20 retektorta ***** válasza:
100%

"legalább annyi gusztustalan férfi van, mint nő"

Ezt nem vitatom.

dec. 13. 10:40
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
Vannak ám, én is ilyen vagyok, pedig már 35 múltam. Nagyon nehezen vettem rá magam mindig a rend rakásra és a takarításra. Szerencsére 5 éve vezető beosztásban vagyok, így meg tudom engedni, hogy heti egyszer jöjjön hozzám egy bejárónő, aki megcsinálja helyettem. Takarít, rendet rak, vasal.
dec. 13. 10:41
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

Pontosan úgy van, ahogy az 5ös mondja. Viszont a nevelési különbség miatt több nő tart rendet, mint férfi, bár ahogy haladunk a korral és kevésbé nyomják ezeket a társadalmi koncepciókat, már jobban közelítenek egymáshoz a számok.

Én dolgoztam anno hotelben takarítóként, hát elmondhatom, hogy legalább ugyanannyiszor találtam borzasztó dolgokat nők szobájában (ahol nem pár volt együtt, hanem csak 1 vagy 2 lány), mint férfiaknál. Féknyomos bugyi ledobva a padlóra és otthagyva. Kula vigyorog rám a wc-ből, nem húzta le. A többit inkább nem is mondom.

De ismertem olyan családot is, ahol mindkét fél ilyen volt, náluk a kupi meg a mocsok tuti nem volt veszekedés tárgya. Bűzlött a lakás, tele volt legyekkel. Mikor tele, akkor ilyen istállóban a nyári napon szintet képzeljetek el. Ők meg ilyen tettetett sopánkodással mondták, mikor meglátták, hogy nézem a r-hadtsok legyet a plafonon, hogy "jaj, hát nem tudom, ezek hogy jönnek be mindig!". Én meg cska pislogtam, hogy ezek nem bejönnek, Mancika, ezek itt már hatodgenerációsok. Tele volt kislegyekkel is, szerintem életemben nem láttam addig kislegyet...

dec. 13. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!