Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Boltban dolgozó pénztárosok,...

Boltban dolgozó pénztárosok, biztonsági őrök! Ti rászoltok arra a szülőre, aki megengedi, hogy beleegyen a gyereke fizetés előtt péksüteménybe, csokiba, üdítőbe beleigyon?

Figyelt kérdés
dec. 12. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Coopban dolgoztam pénztároskênt. Szóltam. A vezető engem oktatott ki hogy nem szabad ilyennek lenni a vevőkkel, úgyis kifizeti biztosan.

Rossmannban biztonsági őr voltam. Ott is szóltam hogy megettek egy csokit és zsebre rakták a csomagolást. Nyilván itt is én voltam a szar, jól összevesztünk a dplgozókkal, még aznap felmondtam. A biztonsági őrös cégnél a főnök azt mondta, hogy nem kell ilyenekért szólni. Akkor amúgy mi a faxxnak vagyunk ott? Csak sétálgatni meg az óvszert vásárlókon vigyorogni?

dec. 13. 08:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Bár csak egy hónapot voltam biztonságiőr ilyen helyen, de én nem szóltam.

Ha szólsz, az felesleges vitához vezethez, a feladat pedig nem az, hogy vitázz a vásárlóval, hanem, hogy minden termék ki legyen fizetve.

Tehát erre megoldás, hogy szemmel tartod - lehetőleg kamerán - hogy az adott termék fizetve lesz-e, és ha nem, akkor a kijáratnál megállítod.

dec. 13. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

"A lányom iszonyú szomjas volt, a pénztár előtt hatalmas sor. Mondtam neki bontsa ki és igyon nyugodtan. A bontott üdítőt aztán ugyanúgy kifizettem."

Semmi gond nincs vele, hisz az árleolvasás megvolt, kifizetted.

Nem fognak b@szogatni érte.

Aki leszavaz annak megsúgom hogy tanultam a szakmát, és nem csak egy modul van, több is.

dec. 13. 12:12
 14/14 anonim ***** válasza:
65%

Ez nem a pénztarostól függ.

Lopás az, ha kimész úgy a boltbol ugy, hogy nem fizettél.

Tehát a pénztáros és biztonsági őr feleslegesen hergeli magát azzal hogy rád szól. Nem torvenybeütköző ha megeszel valamit es utana fizeted ki, még akkor se ha bunkóság. Mert odamesz, kifizeted, es elegedett vásarlokent távozol. Az elégedett vásárló a cél.

De ha a kasszanal nem fizetsz, miközben megettél valamit, akkor kifelé félreallítanak és hívják a rendőrséget. Mert az már lopás.

És ha pl kinyitogatod a dobozokat, zacskókat (pl agynemű, vagy valami amit nem lehet szépen visszacsomaholni), amit utána nem tudnak telkes áron eladni mert úgy néz ki mintha használt lenne, és úgy otthagyod, nem viszed oda a pénztárhoz kifizetni, az rongálás. Ez sokszor ki is szokott lenni írva. Jobb helyeken kiallitanak egy darabot hogy megnezhesd.

jan. 6. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!