Magyarországott miért olyan kedvtelenek depissek az eladók pénztárosok a boltokba tisztelet a kivételnek?
Szar fizetés.
Ostoba csőcselék a magyarok 80-90%-a.
Ezért.
Sok a hozzád hasonló hülye...
Bemennek a munkahelyükre, elvégzik tisztességgel a munkájukat, te meg itt értetlenkedsz, hogy "d-d-d-de miért nem mosolyognak, énekelnek és táncolnak 8 órán keresztül? így nem jó élmény számomra a vásárlás
:((((((((((((("
Amúgy meg az ember arcának alapállása nem szomorú meg "depis"... Attól hogy valaki nem vigyorog ok nélkül, még nem jelenti hogy épp öngyilkosságot tervez.
A szabadság kevés, a fizetés kevés, a munka meg sok. Ennyi meg gombócból, akármennyire szeretjük.
Ezért.
Lehet, hogy csak minden 20. vásárló bunkó, de ha vannak egy nap 1000-en számold ki az mennyi bunkó/nap.
És ez minden nap...
Én vendéglátásban dolgozom, de ez rájuk is igaz:
-köszönés alap
-elköszönés alap
Nehéz kinyögni?:
-jó napot
-köszönjük viszlát
Napi 12 órában, heti 5 napban 10 éve képes vagyok rá. Hiszen az én pénzem abból van amit a vendég odahoz elkölteni. Ezt kéne felfogni. Sőt nálunk a mosoly, és a kedves kiszolgálás is alap, de ezt egy boltban el sem várom. A köszönést viszont igen. Addig nem fizetek és ismételgetem amíg ki nem nyögi, ha nem esik le neki elmagyarázom mi a bajom.
Ja és az éttermek nagy részében 4 órás bejelentés van, nincs fizetett betegszabadsàg/szabadság, ünnepnapokon zárvatartás. Ezt vállaltam, ahogy ő is. Ha alkalmatlan akkor ki kell rakni és menjen olyan helyre ahol nincs sok ember. Senki sem kényszeríti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!