Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen bunkók a MOL...

Miért ilyen bunkók a MOL pénztárosok?

Figyelt kérdés
Kezdő jogsis vagyok olykor én szoktam elvinni a kocsit tankolni ötezer forintért. A benzinkutas szépen meg szokta kérdezni, hogy segíthet-e, de mondani szoktam, hogy "köszönöm nem szükséges" (olyan nagy tudomány leakasztani egy pisztoly és bedugni -_-), de amikor kártyával fizetek sosem adják vissza a nyugtát. Ma kifejezetten nyújtottam is a kezem, de nem esett le neki, hogy azt várom vissza és hanyag mozdulattal félredobta az asztalra a nyugtát (utána persze még kinyögte, hogy pontgyűjtő kártyám van-e aztán egy "há' akkor mi van" jellegű közömbösséget kifejező vállrángatással metakommunikálva kérdőre vonta, hogy mit szobrozok még mindig ott). Baromira kínos volt ott állnom és inkább nem mondtam semmit, hanem eljöttem. Most komolyan ez a szokás vagy csak engem néznek ennyire szarba?

2020. jan. 24. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Csak téged néznek ennyire szarba. Én szoktam kapni nyugtát akármilyen társaságnál tankolok.
2020. jan. 24. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
22%

Tisztelet a kivételnek, de Magyarországon az eladók, pénztárosok nem az eszükről híresek, és gyanítom, nem is keresnek jól.

nekem a dohányboltosokkal van elég sok negatív tapasztalatom, meg pár boltban az eladókkal.

Mintha én tehetnek róla, hogy nincs normális végzettségük, nyelvtudásuk, ezért kénytelenek xar munkát végezni.

de majdnem mindjárt jön egy nagy okos wannabe pszichológus válaszoló, hogy elmagyarázza, bizonyára úgy viselkedtél, hogy rászolgáltál a flegmaságra :D

2020. jan. 24. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Hát itt az a helyzet, hogy te voltál kisnyuszi. Miért csak a kezed nyújtottad? Nálam is előfordul, hogy nem kapok blokkot, ha magamnak vásárolok, nem is nagyon szokott érdekelni, DE ha másnak veszek valamit, akkor igen is mondom az eladónak, hogy kérem a blokkot, mert nem nekem lesz, amit vettem.
2020. jan. 24. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

"(olyan nagy tudomány leakasztani egy pisztoly és bedugni -_-)"

Szóval azért magadban te is anyázod a benzinkutast, mert csak segíteni merészel neked.

2020. jan. 24. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

egyébként ezt bírom a GYK-ban: olyanok válaszolnak, akiknek a szövegértéssel is komoly gondjuk van.

a kérdező azt kifogásolta elsősorban, hogy vállrándítással jelezte bunkó módon. ez pedig bunkóság akkor, is ha kérdező nem szólt semmit.

2020. jan. 24. 14:37
 6/8 Sanker ***** válasza:
46%
Valószínű megjegyeztek és haragudnak rád. A köszi megoldom vagy nem szükséges duma kikészíti a kutast/pénztárost. Olyan érzés nekik, mintha elvennéd a munkáját. Ilyen helyzetben valószínű visszakapod.
2020. febr. 13. 22:41
 7/8 A kérdező kommentje:
#6: Egy olyan mozdulatsorért nem adok 500 Ft borravalót (főleg, hogy nem is saját pénzből tartom fenn és tankolom a kocsit), amit egy 120 centis kislány is gond nélkül meg tud csinálni ha az apja megkéri. Elhiszem, hogy szar a fizetésük és ablakmosással/tankolással kénytelenek kiegészíteni, de én baromi pragmatikus vagyok és nem úrizálni megyek egy benzinkútra hanem gyorsan elvégezni a dolgom. Ez a MOL szégyene is, hogy kénytelenek lehajolni az aprópénzért.
2020. febr. 14. 12:15
 8/8 Sanker ***** válasza:
Mindkét oldalt ismerem, a kutast és vásárlót is, ahány ember annyiféle módszer és megoldás. Nem akarom védeni egyik oldalt sem, próbálok semleges maradni, de amit írtam azt tapasztalatból mondom. Nem kötelező 500-at adni, vagy nem kötelező ott tankolni.
2020. febr. 16. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!