Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tesco, Lidl, Penny stb....

Tesco, Lidl, Penny stb. árufeltöltők, pénztárosok, miért izzadságszagúak szinte mindennap?

Figyelt kérdés

Értem hogy egész nap a munkaruhában dolgoznak, de másnap ugyanazt az izzadságszagban pácolt munkaruhát veszik fel + cigifüsttel mixerezve, már aki cigizik. Hiába otthon tisztálkodik az illető, ami ok, de miért nem lehet kérni mondjuk 3 munkaruhát, hogy ne kelljen naponta kimosni.

Ahányszor elhalad mellettem egy önkiszolgálóban dolgozó, ájulás és hányás környékez az "illattól".

Gondolom már más is érezte...

Tudom hogy egész nap talpon vannak, minden vásárlót kiszolgálni, eltűrni őket és minden elismerésem, de azért odafigyelhetnének magukra.

2023. nov. 24. 22:45
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%

Ne szaglászd őket.

Amúgy rövid ideig dolgoztam boltban, nem úgy megy, hogy te kapsz egy csomó váltás ruhát. Ha nem csak rágcsát pakol az ember, hanem tejeket, zöldségeket simán meglehet izzadni benne, ehhez hozzájön az egésznapos rohangálás. Jó dezodor mellett is meglehet izzadni

2023. nov. 24. 22:57
 2/33 A kérdező kommentje:
Nem kell sokat venni, csak hármat. Én ha ott dolgoznék, tuti hogy vennék a saját pénzemből, mert ugyanabba a ruhába belebújni másnap, ahhoz gyomor kell.
2023. nov. 24. 23:00
 3/33 anonim ***** válasza:
84%
Atya ég xd
2023. nov. 24. 23:12
 4/33 anonim ***** válasza:
91%

Na már megint az eladó fóbiás félkegyelmű...

Nem találkoztam még büdös eladóval. Büdös, de nagyképű vásárlóval annál többel.

Pszichológus látott már?

2023. nov. 24. 23:26
 5/33 anonim ***** válasza:
91%
Hát, ha ennyi helyen jársz, és mindenhol ugyanazt a szagot érzed, akkor az belőled jön.
2023. nov. 24. 23:26
 6/33 A kérdező kommentje:

Nem tudtam hogy ennyire védik az igényteleneket, bár azok szokták védeni akik úgy szintén azok.

Grat!

2023. nov. 25. 00:09
 7/33 A kérdező kommentje:

4

"Na már megint az eladó fóbiás félkegyelmű..."

Akire te gondolsz azt keresd meg, Sheriff!

2023. nov. 25. 00:11
 8/33 anonim ***** válasza:
91%
oszt hol veszel pennys pólót te ostoba? H&M-be? annyi van amennyit kapnak
2023. nov. 25. 03:45
 9/33 anonim ***** válasza:
96%
Párom mikor a Tescoban dolgozott 2 db váltó pólót és 1db váltó nadrágot kapott. 👏
2023. nov. 25. 06:31
 10/33 anonim ***** válasza:
94%

Én még sosem éreztem, hogy izzadságszagúak lennének.

Szerintem nem is dolgozhat eladóként büdös ember, kirúgnák ha az lenne.

2023. nov. 25. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!