Tesco, Lidl, Penny stb. árufeltöltők, pénztárosok, miért izzadságszagúak szinte mindennap?
Értem hogy egész nap a munkaruhában dolgoznak, de másnap ugyanazt az izzadságszagban pácolt munkaruhát veszik fel + cigifüsttel mixerezve, már aki cigizik. Hiába otthon tisztálkodik az illető, ami ok, de miért nem lehet kérni mondjuk 3 munkaruhát, hogy ne kelljen naponta kimosni.
Ahányszor elhalad mellettem egy önkiszolgálóban dolgozó, ájulás és hányás környékez az "illattól".
Gondolom már más is érezte...
Tudom hogy egész nap talpon vannak, minden vásárlót kiszolgálni, eltűrni őket és minden elismerésem, de azért odafigyelhetnének magukra.
20
Igen így van, pontosan. Kilógok a sorból mert nem vagyok büdös izzadságszagú 3 hetes rucival rajtam.
21
Igen, te szerinted. Egyáltalán nem izgat a véleményed, ezért kár volt írnod.
Látom hogy az infláció a tisztálkodásra is kiterjedt egyeseknek, na majd veszek fel szájmaszkot, ti csak maradjatok továbbra is savanyú, áporodott szagúak.
A magyar egy fölényeskedő, de nem túl igényes vagy okos nép. Ha kimész az utcára, akkor is főleg löttyedt, izzadt, igénytelenül felöltözött embereket látsz.
Most akkor mit vársz egy bolti alkalmazottól, akinek semmilyen piacképes tudással nem rendelkezik és sima betanított munkát végez? Nem hinném, hogy higiénia bajnokai lennének, és még az is rátehet, ha nem kapnak elég váltásruhát.
27
legalább baromságokat ne írj.
kell bolti eladó végzettség, és ott is lehet szakosodni, hogy pl: elektronikai cikk eladó, élelmiszer eladó, stb.
A kérdező meg szimplán leakarja égetni őket, gondolom dobta egy pénztáros/eladó.
29:
Nem én írtam baromságot, hanem te. Menj már be egy Aldiba, és kérdezd már meg, mi a végzettségük az ott dolgozóknak. Vagy nézz meg egy álláshirdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!