Tesco, Lidl, Penny stb. árufeltöltők, pénztárosok, miért izzadságszagúak szinte mindennap?
Értem hogy egész nap a munkaruhában dolgoznak, de másnap ugyanazt az izzadságszagban pácolt munkaruhát veszik fel + cigifüsttel mixerezve, már aki cigizik. Hiába otthon tisztálkodik az illető, ami ok, de miért nem lehet kérni mondjuk 3 munkaruhát, hogy ne kelljen naponta kimosni.
Ahányszor elhalad mellettem egy önkiszolgálóban dolgozó, ájulás és hányás környékez az "illattól".
Gondolom már más is érezte...
Tudom hogy egész nap talpon vannak, minden vásárlót kiszolgálni, eltűrni őket és minden elismerésem, de azért odafigyelhetnének magukra.
Szerintem szólj nekik,hogy részedről ez igenis jogos elvárás.Ha nem hallgatnak meg,akkor fordulj valamelyik felettesükhöz.Ez azért mégsem mehet így tovább.
Sok sikert az élethez!
A hétfejű sárkány egyből megérzi az ember szagot!
13,
Az az anyósom, akire te gondolsz, de most nem róla írtam. :)
Érdekes módon egy idősebb, 60-70 körüli férfi ex-ismerősről írtam. (Régebben ismertem kb. 50-55 körül lehetett akkor, munkatárs volt, de már nem tartjuk a kapcsolatot.)
14
Nem, nem a kedves anyósra gondoltam.
Hanem van egy magyar népmese,(talán az Égig érő paszuly. Már nem vagyok biztos a címében).
Abban volt egy sárkány, aki észrevette, hogy ember bújkál a kastélyában és az mondta, hogy "Ember szagot érzek!" 🤣
Na, valami ilyesmi lehet tényleg a kérdezőnél is 😆
15
Igen, tudom, csak vicceltem.
Több mesében is előfordul, Az ördög három aranyhajszála című mesében is ez van. "Asszony! Emberszagot érzek!" - mondja az ördög.
Környezetemben élők is tapasztalták, nem csak én.
Na de persze mindig az védekezik, aki szintén hasonló cipőben jár. :P
Elég igénytelenek lehettek ti is, ezért nem érzitek ha más is az. :P
18
Fürödjetek le, utána beszélünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!