Boltban dolgozó pénztárosok, biztonsági őrök! Ti rászoltok arra a szülőre, aki megengedi, hogy beleegyen a gyereke fizetés előtt péksüteménybe, csokiba, üdítőbe beleigyon?
Figyelt kérdés
ma 17:58
A kérdező szavazást indított:
Minding, akármilyen kis gyereknél is.
Óvodásnál fiatalabbnál (kb. 3 éves) nem, felette igen
Iskolásnál fiatalabbnál (kb. 6 éves) nem, felette igen
Még az alsós korosztályra sem
5 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok egyik sem, de néha én is beszélnék az ilyen szülőnek. Mindenkinek meg kell tanulnia, hogy uralkodjon a vágyain (senki nem hal éhen 15 perc alatt), illetve azt is, hogy nem az enyém, amíg nem fizetem meg. Sajnálom is az ilyen gyerekeket, nehéz lesz nekik a való élet és a szülőt is, mert egy életképtelen gyereke lesz felnőttként.
3/7 anonim válasza:
Az ilyen szülönek azt tudni kellene, hogy JOGILAG az ilyen bolti lopásnak számít, ha az üzlet feljelenti, tényleg megbüntetik.
Normál esetben nem éhesen viszem a gyereket az üzletbe, de ha véletlen mégis, már egy egy éves is kibír 10 percet anélkül, hogy éhenhalna. Ha kezdettöl úgy van szoktatva, hogy az üzletekben nem lehet enni, eszébe sem jut hisztizni. (Négy gyerek után tudom!)
4/7 anonim válasza:
Én még gyereknek főleg picinek elnézem. De vannak felnőttek is akik ezt csináljak. Szerintem az sokkal gázabb
5/7 anonim válasza:
Figyejjé mán ide szép tesvérem! Nekem 5 pujám van. Az a rakló bót nem hal belé ha a puja mekeszik eggy kifjit meg zsömlyét meg eggy kis szalloncugrot. 67 ezerr forintbú nefelem az 5 gyereket!!!!
6/7 Metionin válasza:
Sosem értettem, miért kell erre rászoktatni a gyereket. Mert a szülő szoktatja rá, aztán meg persze, hogy vergődik a gyerek. Annyi idő alatt még senki nem halt se éhen se szomjan amíg valaki bevásárol és kifizeti az árut, egy kisgyerek is kibírja. Valahogy ez nálunk sosem volt divat, a kortársaim is hisztiztek persze de ez a boltban eszünk dolog valahogy nem terjedt el a környezetemben. Lehet, mert anyáinknak eszébe se jutott megetetni velünk a cuccot a kassza előtt. Diákmelóban a Tesco pékosztályán rengeteg péksütit toltam ki, sokszor a szemem előtt osztotta ki anyuka a brióst meg kakaós csigát a kölköknek, hogy egyék nyugodtan. Pici gyerek kezében is sokszor az összecsócsált csoki, fogdossa a nyálas csokis kezével a bevásárlókocsit, tapizza az árukat a polcon, törli mindenhová, szülő meg bájosan mosolyog. Nekünk szólni kellett, hogy ne etesse fel a gyerekkel a cuccot, előbb fizesse ki. Volt aki meg akart verni, volt aki magától értetődően közölte, hogy há de éhesek! Nem akarok senkit megbántani de ahogy láttam, megvolt az a bizonyos típus a szülők között, aki ezt csinálta és ott nem ez volt a legnagyobb gond. Általában az ő gyerekeik voltak azok is, akik felügyelet nélkül futkostak, ledobáltak a polcról cuccokat amit a szülő baxott visszarakni, hisztiztek taknyukat-nyálukat verve a folyosó közepén mert nem kaptak meg valami szart.
7/7 anonim válasza:
Igen, szóvá teszem, ha bolti lopást látok. Mert ez az.
És a legtöbbször nem azért van, mert olyan eü problémája van a gyereknek, hogy hirtelen ennie kelljen, és az volt ott. Hanem csak anyuci, apuci nem tud nevelni, ezért inkább betömi a gyerek száját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!