Férfiak akik autó nélkül élnek, ők sok dologból kimaradnak ez miatt?
11-es, nagyon sokak szerint státusz szimbólum.
"Csak a buta prolik járnak tömegközlekedéssel", olvastam már ilyesmit többször is.
Már vártam, hogy feltűnjön valaki abból az alternatív valóságból, ahol Budapesten, és megyei jogú városokon kívül ufót többször látnak, mint menetrend szerinti autóbuszt.
"Pl. el tud menni hozzád, 30 km nem távolság."
Tényleg nem távolság. Tömegközlekedéssel sem...
"De ha kevés busz jár, akkor ottalszik?"
Ha ott akar aludni, akkor ottalszik. Akármilyen járművel közlekedik. Ha meg nem, akkor visszajön a "kevés" busz valamelyikével. ;-)
"Hétvégén nem jár busz, mert faluban lakik?"
Mutass már nekem egy olyan falut, ahol hétvégente nem jár busz!
Elég sok helyen megfordultam már, de ilyennel konkrétan nem találkoztam.
Amúgy meg közlekedési viszonyoktól függetlenül: én nem vállalnék el olyan munkát, ahol 6-ra már ott kell lenni...
Nekem meg van kocsim meg motorom...mégis járok busszal is, városom belül gyalog és elektromos rollerrel is.
Előny a kocsi, a jogsi már lassan alap. De akinek nincs egyik se, annak nem emiatt nincs senkije...
Ha olyan helyen laksz, ahol nincs normális tömegközlekedés, akkor gyakorlatilag kötelező, hogy tudj vezetni, és legyen autód.
Ahol én lakok, ott nem létszükséglet, nagyon jól el lehet lenni csak tömegközlekedéssel is (én egy darabig vezettem, majd eladtam az autómat, és tök jól megvagyok nélküle, költöztem is már úgy, hogy tömegközlekedéssel cipeltem el a szarjaimat, és ha "gyenge" nőként meg bírtam ezt tenni, akkor szerintem jogosan vetem meg azokat a hímeket, akiknek a budira járáshoz is kocsi kell). Legundorítóbb emlékeim közé tartozik, mikor elmentünk szórakozni barátokkal, és úgy próbáltak felszedni, hogy a bárpultnál pörgették az arcomtól pár centire a slusszkulcsot. Rettenetesen szégyelltem magam, pedig nem nekem kellett volna szégyenkezni, nem én csináltam. Főleg akkor volt ciki, mikor láthatóan ittas férfi művelte le, mármint barátom az Úrban, te ilyen állapotban be tervezel ülni az autódba, és vezetni fogsz, ahelyett, hogy hívnál egy taxit, vagy hazamennél tömegközlekedéssel, mint egy felelősségteljes ember???
Nem tudom, biztos van nő, akinél ez működik, máskülönben nem csinálnák, de nálam instant undor. Mikor randiztam, őszintén meg se néztem, hogy ha autóval érkezett a lovag, akkor milye volt, mert telibe szartam. Viszont, akikkel ittunk alkoholt, és utána felajánlották, hogy hazavisznek, az egyenes út volt ahhoz, hogy blokkoljam őket, miután hazaértem busszal, mert nyilván nem szállok be ittas sofőr mellé, és nem is kívánok további interakciót ilyen felelőtlen emberekkel.
Ja hogy élmény alatt az incelkedést érted?
Akkor igen, természetesen, és azért nincs csajod, mert nincs kocsid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!