Férfiak akik autó nélkül élnek, ők sok dologból kimaradnak ez miatt?
Figyelt kérdés
Tehát ezt ha komolyan megvizsgálnánk, tényleg az rajzolódna ki, hogy az autós férfiak pl. többet szexelnek, több nőt tudnak felszedni, több pénzt keresnek,több dolgot érnek el az életben stb. ?ma 14:45
2/11 anonim válasza:
Nem hiszem, nekem van autóm de még sosem szexeltem benne.
3/11 A kérdező kommentje:
most nem is luxus autókra gondolok, legyen csak a legegyszerűbb és legolcsóbb használt kocsi. Már egy ilyen is óriási előny a gyalogos férfihez képest?
ma 14:48
6/11 anonim válasza:
Nyilván. El sem hiszed hogyan buknak a csajok a furgonra amivel melózok. Múltkor is feltörték, azt hittem ki akarták rabolni, pedig csak valami csaj akart bemászni, hogy meglepjen reggel.
8/11 anonim válasza:
Hihetetlen. Autó, mint szexepil.
Én sikítva menekülnék egy olyan csajtól, aki az autómra bukik.
9/11 anonim válasza:
Persze, hiszen rugalmasabb. Pl. el tud menni hozzád, 30 km nem távolság. De ha kevés busz jár, akkor ottalszik? Hétvégén nem jár busz, mert faluban lakik? Programot is bhová lehet szervezni. Melót is többfélét el tud vállalni. Ahol én dolgozom, oda busz se jár, vonat sem reggel 6-ra.
10/11 anonim válasza:
Na ezek a 25 éves tragacsok nekem pont hogy inkább negatív pont. Ha nem tudsz egy normális autót megengedni, akkor nincs pénzed semmilyen autóra. A pénzügyi tudatosság sokkal fontosabb, az, ha valaki minden forintját valami roncshalmazra költi, instant off. Páromnak se volt autója, volt cserébe megtakarítása, autót már együtt vettünk, amikor megengedhettük magunknak. (értsd: egy középkategóriás autó nem kerül többe, mint 3 havi bevételünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!