Milyen bevált praktikáitok vannak a fáradtság ellen?
Figyelt kérdés
Alvást most hagyjuk, étkezésre, életmódra gondolok pl.. Van valami csodaszer? Hogy örökre fitt maradj?dec. 10. 14:16
1/31 A kérdező kommentje:
Többször van, hogy elszunyókálok. Én a fáradtságot betegségnek gondolom, hogy tudnám megszüntetni?
dec. 10. 14:20
2/31 anonim válasza:
Nekem a testmozgás és a helyes táplálkozás. Egy ilyen nap jobban feltölt, mint egy egésznapos ágyban “döglés”.
3/31 anonim válasza:
Vitamindús étkezés elvileg segít. (Gyakorlatban nekem semmit nem javít a helyzeten, átlag napokon állva elalszok :D )
4/31 anonim válasza:
Örökre sose maradsz fit.
Ami segíthet az a testmozgás. Ha folyamatosan csak döglesz, azzal sose leszel fit.
5/31 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet regenerálni a szívet, hogy ne fáradjon el?
dec. 10. 14:28
6/31 anonim válasza:
A szíved sose fárad el. Ha elfárad meghalsz. Biológia 8. osztály. Speciális harantcsikolt izomból épül fel, ami sose fárad el. Nem úgy mint mondjuk a vázizomzat. Ha a kapacitáson akarsz javítani, akkor kardióedzest kell csinálni.
7/31 A kérdező kommentje:
Én olyan fáradtnak érzem magam, főleg a Covid óta... Nem lehet ez az oltás mellékhatása?
dec. 10. 14:35
8/31 anonim válasza:
A szíved nem tud “elfáradni”.
Az hogy a covid óta érzed így, az lehet long covid is, vagy megváltozott életmód, vagy sok más ok miatt.
9/31 A kérdező kommentje:
Intravénás vitamininjekció segíthet?
dec. 10. 14:45
10/31 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy fehérjehiányom van, pedog eszem húst.
dec. 10. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!