Más is érzi magát mostanában kiégettnek és motiválatlannak? Kicsit olyan,mintha semminek nem látnám értelmét.
Ilyen szerintem mindenki életében előfordul párszor.
Érdemes lehet ilyenkor kicsit ideiglenesen áthelyezni a prioritásokat, a kikapcsolódásra, regenerálódásra, magunkra koncentrálni inkább a jövőbeni tervek helyett.
Kicsit megpihenni, megjutalmazni magunkat az eddig elért eredményekért.
Igen.
Én belül is azt érzem, hogy üres vagyok és szétesett. Mintha meghaltam volna..
Szerintem is olyan dolog ez, ami minden ember életében legalább 1x előfordul. Általában olyankor, amikor nagyon meghajtod magad az élet minimum egy területén, nem tudod/hagyod magad kipihenni, csak pörögsz és pörögsz. Úgy érzed, még bírod, aztán a következő pillanatban már meg is jelenik a kérdésben leírt állapot.
Nem mindig könnyű ebből (hamar) kijönni, viszont ilyenkor az segít, ha csakis a feltöltődésre, pihenésre koncentrálsz és kerülöd a stresszt, amennyire csak lehet. Meg azt is, ami ezt kiváltotta.
Igazából... én is ezt érzem már pár hete. Nagyon pörgős 2 évem volt (remek időszak volt, nem azért mondom, csak most érzem, mennyire elfáradtam), az utóbbi hónapok még fokozottan stresszesek is. Csak közben már a véghajrában vagyok, fél hónapom sincs az államvizsgáig, így nem tehetem meg, hogy jobban pihenek. Főleg olyan pihenést nem engedhetek meg magamnak, amire szükségem lenne. Pedig közben fejben mindenhol vagyok, csak ott nem, amire koncentrálnom kéne, lassan haladok, és ez így nem lesz jó :c
Igen, most is. Január óta hajtásban vagyok, a szakmám miatt.
De valahogy valami amúgy is megtört bennem 2020. óta, azóta mintha csak sodródnék... (Lelkileg értem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!