Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyenkor az estéiteket ti is...

Ilyenkor az estéiteket ti is várakozva töltitek valamelyik adventi vásárban?

Figyelt kérdés
Miket fogyasztotok? Milyen gyakran mentek ki? Napi rendszerességgel?

dec. 8. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem. Szerintem korai is még ilyenkor, meg az ottani lökdösődéshez sincs sok kedvem.
dec. 8. 14:04
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem semmi különös nincs az német, osztrák vásárokban. Ugyanaz.
dec. 8. 14:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Minek mennék napi rendszerességgel? :D Szeretnék majd kimenni, de ez inkább ilyen 1-2 alkalmas program ebben az időszakban.
dec. 8. 14:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem, mert rohadt hideg van. Ha kimegyek, akkor vagy futok, vagy korcsolyázok, valami olyan sportot végzek, amiben kimelegszem, aztán ahogy befejeztem, megyek is be a melegre. Sima lődörgésnél, ácsorgásnál, sétálásnál én ebben az időben már nagyon átfagyok.

Meg amúgy se érdekel túlságosan. Ha véletlenül látnék valami olyat, ami tetszik, annak tuti olyan ára van, hogy biztos, hogy nem, a forralt bort cukrozzák, ami nekem nem opció, a kaják szintén nem azok. A tömeget meg rühellem.

Ha téli hangulatot akarok este, akkor elmegyek korcsolyázni, vagy csinálok itthon forralt bort meg mézeskalácsot, esetleg ha nem utolsó pillanatban jut eszembe, akkor tudok hívni barátokat is.

dec. 8. 18:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Én szeretek karácsonyi vásárokba járni, de hogy milyen gyakran, az sok mindentől függ. Ugyanabba a vásárba 2-3x megyek ki max, és akkor is inkább a forralt bor / puncs miatt meg kicsit a hangulat miatt. Enni nagyon ritkán eszem vásárban, és a kézműves standoknál is ritkán vásárolok, mert egyre esik le a színvonal és a minőség.

Idén Bécsben végigjártunk pár vásárt, és azok sem jobbak 1-2 kivétellel, mint a magyarok. Sőt a fővásár volt a legnagyobb csalódás - kicsi hely, nagy tömeg, kommersz szar árusok. Ezen kívül kb. 3x voltam a Vörösmarty térin (nekem már a 2 is elég lett volna, de barátom anyukáját is elvittük 1x... nekem a vörösmartyson már túl nagy a tömeg), 2x voltam a Bazilikánál, 1x Szentendrén. Nagyon már nem akarok vásározni menni (1x ki fogok menni még a Bazilikához, mert szeretnék enni egy cipós gulyást, de ennyi).

dec. 9. 10:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Az biztos finom lesz. Bécsben tény nagy a tömeg, tavaly december 9-én szlmbat este voltunk kint a fő vásáron. Botrány volt, mozdulni nem tudtunk. Tavaly voltunk Schönbrunnban is, nekem az a kedvencem de sajna idén ki maradt. Túl messze van a központhoz. Prágában nagyon aranyosak a vásárok de ott is nagy a tömeg. A Námesti miru teren nagyon aranyos mondjuk a vásár a templommal szemben de az óvarosi téren levő halál.
dec. 9. 10:45
 17/19 anonim ***** válasza:
16: Schönbrunn volt a kedvencünk. Olyan kis békebeli, hangulatos, tágas, igényes.
dec. 9. 10:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Mindenhol tömeg van, pláne szombat este…

A hangulat miatt kimentem idén is (most csak Pestre), de meg is bántam az első 10 percben, pedig hétköznap volt. Az árak elérik már sok tekintetben a nyugati vásárokét, de a kaja vagy hideg vagy kevés, netán kifejezetten vacak is. A kézműves dolgok szépek, mondjuk a szuvenírként árult több ezres Univer gulyáskrém azért vicces, persze a lelkes külföldi nem tudja, hogy pár utcával beljebb a Lidl-ben ugyanazt megkapja pár százért is.

dec. 9. 12:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyszer ki szoktam menni valamelyik vásárra körül nézni. De soha nem veszek semmit, mert nem kell kacat és nem szeretem a forralt bort, sem a sült kolbászt.
dec. 9. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!