Az emberek miért nem képesek betartani a szavukat?
Figyelt kérdés
Volt már veled olyan hogy valakit vártál akivel lett volna talákozód és nem jött és nem jött te meg ott vártál a hidegben.?jan. 2. 21:33
4/10 A kérdező kommentje:
2-es
nem is hivott
jan. 2. 22:02
5/10 anonim válasza:
Volt, nem egyszer többször. De a sokadik után annyit mondtam neki hogy oké, találkozzunk de 5 percnél tovább nem fogok rá várni még akkor sem ha felhív hogy késik.... Érdekes módon azóta percre pontosan ott van mindenhol, főleg hogy egyszer tényleg az volt hogy nem ért oda, én meg ott hagytam és 3 perc után hívott és közöltem vele hogy most már mindegy, így járt.
6/10 anonim válasza:
Volt.
Kb. 20 percet késett, mikor írtam neki, amire nem válaszolt, hívtam, nem vette fel, aztán még vártam 10-15 percet, mondván, táskájában a telefon, ezért nem hallotta. De nem.
Mielőtt elindultam haza, küldtem neki egy utolsó üzenetet, amiben leírtam, hogy ne haragudjon, többet már nem tudok várni, és elmentem a buszpályára. Buszon ülve meg láttam, miket osztott újra az Instagram profilján; egy csapat csajjal ment iszogatni, mikor mi lefixáltunk egy találkozót.. és előtte évekig egymás legjobb barátai közt voltunk.
7/10 anonim válasza:
Mert szinte minden más esetben is egy következmény nélküli országban élünk.
9/10 anonim válasza:
Volt.
Vannak ilyen trehány típusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!