Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Somogyi András affektálása...

Somogyi András affektálása csak nekem hihetetlenül kellemetlen?

Figyelt kérdés

Ha valaki nem tudná, ő szokott mostanában tiktokon egy kocsiban ülve mélységes szekunder szégyenérzetet kiváltó módon aktuálpolitikai hírekre "reagálni". Annyira kellemetlen az egész jelensége, hogy a hideg kiráz amikor meglátom :D egyáltalán kit akar utánozni? Vagy netán azt hiszi, hogy vicces? Sokszor már elkap a gyanú, hogy neki van valamilyen mentális problémája.

Azt leszögezném, hogy messze áll távol a fideszpártiság, sőt, határozottan ellenzéki szimpatizáns vagyok, de ezt a figurát elnézve elég sok megválaszolatlan kérdésem alakult ki...

jan. 2. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Nézz utána ki ő.
jan. 2. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Én csak azt szeretem, amikor konkrétan parodizál valakit, de ezek a sima videói engem is irritálnak. Mégis mi szükség van erre a nyávogásra?
jan. 2. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Néha tényleg idegesítő.
jan. 2. 23:24
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Kicsit tuljatssza.
jan. 2. 23:50
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Régen az első fellépései jók voltak.

Véleményem szerint egy jó ideje viszont egy erőltetett fárasztó szánalmas alak lett belőle,főleg ezekkel a "taxiban" előadásaival.Túltolja,egyáltalán nem vicces,unalmas és tényleg szekunder szégyenérzetet kelt.

jan. 3. 07:29
 6/7 anonim válasza:
18%
Azt hiszi, hogyha Orbán Viktort Felcsút gömböcnek hívja, az valami nagyon vicces dolog.
jan. 5. 14:46
 7/7 A kérdező kommentje:

A másik ami kiakaszt vele kapcsolatban:

készített videót Karsai Dániel és Till Tamás esetéről is (ugyebár két tragédia) és még ott sem volt képes normális hangnemben beszélni, ugyanúgy tolta az affektálást és az erőltetett szájráncigálást. Ennyi tisztelet sincs ebben az emberben, hogy legalább ilyenkor normálisan beszéljen?

jan. 8. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!