Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Somogyi András affektálása...

Somogyi András affektálása csak nekem hihetetlenül kellemetlen?

Figyelt kérdés

Ha valaki nem tudná, ő szokott mostanában tiktokon egy kocsiban ülve mélységes szekunder szégyenérzetet kiváltó módon aktuálpolitikai hírekre "reagálni". Annyira kellemetlen az egész jelensége, hogy a hideg kiráz amikor meglátom :D egyáltalán kit akar utánozni? Vagy netán azt hiszi, hogy vicces? Sokszor már elkap a gyanú, hogy neki van valamilyen mentális problémája.

Azt leszögezném, hogy messze áll távol a fideszpártiság, sőt, határozottan ellenzéki szimpatizáns vagyok, de ezt a figurát elnézve elég sok megválaszolatlan kérdésem alakult ki...

jan. 2. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
13%
Nézz utána ki ő.
jan. 2. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Én csak azt szeretem, amikor konkrétan parodizál valakit, de ezek a sima videói engem is irritálnak. Mégis mi szükség van erre a nyávogásra?
jan. 2. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Néha tényleg idegesítő.
jan. 2. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit tuljatssza.
jan. 2. 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

Régen az első fellépései jók voltak.

Véleményem szerint egy jó ideje viszont egy erőltetett fárasztó szánalmas alak lett belőle,főleg ezekkel a "taxiban" előadásaival.Túltolja,egyáltalán nem vicces,unalmas és tényleg szekunder szégyenérzetet kelt.

tegnapelőtt 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!