Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Somogyi Andrást miért tartják...

Somogyi Andrást miért tartják sokan gáznak? Még ellenzéki körökben is

Figyelt kérdés
Szerintem frappáns megjegyzéseket talál ki a fideszes politikusokra meg jó kis beszólásai vannak, nem értem sokan miért tartják szánalmasnak őt és a humorát.

szept. 29. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Mi imádjuk mamámmal és a párommal, ellenzékiek vagyunk.
szept. 29. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáznak mondanám, de most már a valóságot mondja vissza, csak elváltotzatott hangon. Ezt a hírekből is látják az emberek, nem kell hozzá humorista. A taxis részek jók, abban van humor, szegény taxist egyik se fizeti ki.
szept. 29. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
mert az ellenzéket is kiparodizálja ha kell
szept. 29. 14:24
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Humorista... ez nálam elég ahhoz, hogy gáznak tartsak valakit 😃 akkor is, ha ő is gyűlöli a fideszt, ez nagyon gyenge alakítás.
szept. 29. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Tiszás vagyok, és az ellenzéki körökben kifejezetten nagy, talán a legnagyobb követőtábora van Somogyinak. Én valóban nem szeretem, mert elváltoztatott szomszédnénis hangon felolvasni HVG cikkeket az nekem nem humor. De sokaknak mégis bejön, nézd meg a követő számát.
dec. 20. 15:26
 6/9 anonim válasza:
100%
az a kellemetlen affektálása azzal az elhúzott szájtartással egyáltalán nem humoros, sőt, rohadtul irritáló.
jan. 9. 00:49
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 igen, ott amúgy Kajdi Csabát utánozza, de hogy miért állandóan őt, arról fogalmam sincs.
jan. 9. 00:51
 8/9 anonim válasza:

#7 ja, hogy akkor még utánoz is valakit, értem. Eddig sem volt szimpatikus az ember, de (gondoltam) legalább ezt az irritáló stílusát maga találta ki. De ezek szerint nem :D Tehát akkor somogyi úr kiválasztotta az egyik legharsányabb stílussal rendelkező közszereplőt, lemajmolta, és az aktuálpolitikai hullámot meglovagolva várta, hogy felkapott legyen. Végül sikerült neki.

Egy átlagos, feltűnési viszketegségben szenvedő kis kiégett humorherold, semmi több.

jan. 9. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 azért a fideszes nyalonccá válásuk óta teljesen sótlanná lett Bagi-Nacsánál így is mérföldekkel jobb.
jan. 9. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!