Szerintetek jogosan utasították el Somogyi András humorista fellépését ebben az esetben?
A humorista a kiskőrösi művelődési házban szeretett volna termet bérelni, de szokatlanul egyenes elutasító választ kapott. "A programon elhangzó politikai paródiákat (attól függetlenül, hogy kiről/kikről szólnak) és ahhoz kapcsolódó műsort, előadókat nem engedhetünk fel a színpadra" - írta az intézmény vezetője.
Ha ez egy önálló program, akkor fura.
Ha egy műsor része, akkor érthető, ha nem akarnak politikát, mert nem illik bele a műsorba.
Sok helyen olvastam hogy "szerintük" jogos.
Akkor kérdem én. Kiadok neked egy lakást de megtiltom hogy a kedvenc sorozatodat nézd abba az ingatlanba amit bérbe vettél akkor jogos a tilalmam?
Egyből hőzöngenek hogy idióta vagyok ezt nem tilthatom meg! Érdekes.... ugyan erre mondták előtte hogy helyes....
"De tényleg nem értem, ha ennyire stabil cövek az a kétharmad, mitől fél ennyire a NER?"
A fastiszta rendszerek ismérve, hogy meg kell határozni Mi(a jók) és az Őket(a rosszak) és örök harcot kell ellenük folytatni. A béke nem létezik ilyen rendszerben, ezért mindig fojtogatni fognak amíg polgárháború, vagy koleszterin nem végez a működtetőjével.
Orbániában a humor a Bagi-Nacsa duó dolga, nem kell ide több humorista.
Üzenjük annak a Tibikének is, hogy ne nagyon menjen magas-ablakos épületekbe, mert Szuverenitásvédelmi okokból könnyen ki lehet zuhanni az ablakokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!