Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyenkor az estéiteket ti is...

Ilyenkor az estéiteket ti is várakozva töltitek valamelyik adventi vásárban?

Figyelt kérdés
Miket fogyasztotok? Milyen gyakran mentek ki? Napi rendszerességgel?

dec. 8. 12:14
1 2
 1/19 Fragments of Fantasy ***** válasza:
87%
Nem, nincs kivel elmennem ilyen helyekre.
dec. 8. 12:24
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
Én nem.Egyrészt nem tömöm a zsebét a sok pénzéhes kacatárusnak,másrész meg alig várom már,hogí elmúljon ez az egész karácsonyi vircsaft.
dec. 8. 12:25
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy. Meg kell tanulnom egy nyelvet tavaszig. Új munka miatt. Minden estémet azzal töltöm. Vagy nyelv vagy sorozat az adott nyelven. Ha nyernék a lottón, akkor se mennék ki minden este, főleg nem fogyasztani. Kétszer fogok kimenni idén, egyszer anyukámmal, egyszer párommal. Ha lesz, akkor valami gyümölcs forralt bort fogok kérni. Tavaly nagyon finom volt a forralt eperbor, ha jól emlékszem. Lehet, hogy valami édességet is kipróbálok, bár általában nem szoktak tetszeni ezek a túlzásos töltött kürtőskalács jellegű dolgok. Régen szerettem a törökmézet onnan, nem tudom, lehetne-e még venni.
dec. 8. 12:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
dec. 8. 12:42
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon korai ilyenkor karácsonyozni, elvesziti a varázsát.

Nem szoktunk kijárni már évek óta. Nem szeretem a tömeget. Karácsony, szeretet ide-oda, úgy lökdösik egymást, mintha ingyen lenne a mézeskalács.

Amikor utoljára voltunk, forralt borozni mentünk. Iszonyat árak voltak, már akkor! Páromnak nem ízlett a bor, én ittam meg az övét is. Elmentünk másik árushoz, ott sem volt az igazi, én ittam meg szintén. Na és ezt mégegyszer 😀 6 forralt bor után jó lett a kedvem..

A netes webkamera pont rálát a főtérre, elég azt nézni néha 😀

dec. 8. 12:43
 6/19 anonim ***** válasza:
58%

Csak délig vannak szóval nem.

Akartam volna venni pörköltet, mert bográcsban keszítik a a vásárban es csak 2-3 ezer ft, de nyilván készpénzes(ami nálam nincs) és max délben elfogy minden. De lehet már 11 kor.

Igy ugrott ez is. Ebed meg vacsira nincs is itthon.

A lángososnál is 11 kor elfogy aztán bezár.

Este max a jégpályára megyunk ki.

dec. 8. 12:43
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Évente 1x szoktam kb 2 vásárra kiszaladni, gyorsan ránézni a kézműves árusokra, hátha találok valami szépet, ami valakinek jó lehet karácsonyra. Régen a Vörösmarty térre is kimentem, de a kaják hidegen hagynak. Mostanában Óbudára, a Fő térre szoktam menni, kb. 15 perc alatt megjárom, mert 2-3 árus kivételével nagyon gyenge. A helyi vásár is harmatgyenge, sajnos...
dec. 8. 12:45
 8/19 anonim ***** válasza:
43%

Ünnep, szeretet....hagyjuk már.

Minden napom úgy telik, hogy apám hazajön ittasan aztán ordítoznak anyámmal, néha verekednek is.

Ez megy karácsony napján is. Tavaly is kijött a rendőrség miattuk szenteste.

dec. 8. 13:20
 9/19 A kérdező kommentje:
Tény, itthon sajnos nincsenek jók. Az osztrákoknál, franciáknál, németeknél vannak nagyon llassz vásárok
dec. 8. 13:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nagyon nem. Undorító, ahogy viselkednek az emberek ilyen helyeken és zsúfolódnak.
dec. 8. 13:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!