Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi jelenti neked a legnagyobb...

Mi jelenti neked a legnagyobb hiányt?

Figyelt kérdés

jan. 2. 23:47
A kérdező szavazást indított:
Pénz hiánya
Párkapcsolat hiánya
Barátság hiánya
Egészség hiánya
Család/rokonság hiánya
38 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Magyar állampolgárként a pénz hiány miatt nincs is idôm más problémákkal foglalkozni.
jan. 2. 23:48
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
céltalanság,motiválatlanság
tegnapelőtt 00:02
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Pénz, bár nem élek szegénységben szerencsére, de azért több gondomat is megoldaná. A többi szerencsére rendben van, szociális kapcsolatok terén nagyon szerencsés vagyok. Habár jelen pillanatban párkapcsolatom nincsen, de általában ezzel sincs gondom, azért nincs, mert az utóbbi évben nem igazán érdekelt eleve a dolog, semmit nem tettem érte, hogy legyen.
tegnapelőtt 01:07
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Munka, pénz, barátok, szex..
tegnapelőtt 01:33
 5/16 anonim ***** válasza:
53%
A "normális világ, normális emberekkel" hiánya.
tegnapelőtt 02:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

53 éves férfi vagyok, meghalt anyukám covid alatt, ahogy egyik legjobb barátom is. Apukám 92 éves, velünk él, ám demens. Féltestvérem stroke-ot kapott és nem teljes már, nem is tartja velem a kapcsolatot, sem más rokonnal. A rokonok és régi barátok eltávolodtak egymástól, alig van bármilyen kapcsolatom egyikkel - másikkal.

Számomra leginkább az hiányzik, nincs kivel felidézzem az emlékeket. Családom van, de a jelenlegi a második házasságom, nejemmel csak kapcsolatunk óta vannak közös emlékeink. Gyermekeimmel pedig egyértelműen, amióta megszülettek. A régi emlékeimet nincs kivel felidézzem! Nagyon jó lenne olyanokkal beszélgetni, akikkel megéltem, átéltem a régi történéseket! Arról nem is szólva, lenne néhány kérdésem a régi dolgokról, eseményekről, de nincs kitől megkérdezzem. Idegesítő, amikor valami beugrik, de egyes részletekre nem emlékszem és ezekről nincs kivel társalogjak.

Persze, a szüleim, nagynénéim, nagybátyáim tanácsai is jól jönnének olykor. Nehéz, amikor tőlem várnak a családtagok bölcsességet, okosságot, élettapasztalati tanácsot, döntést.

Több területen kipróbáltam magam sportban, versenyszerűen is űztem egyiket, sorkatona, majd speciális területen hivatásos katona is voltam, több iskolát végeztem, több szakmám van, igen sok helyen dolgoztam, kalandos volt az életem. Ezeket sem tudom felidézni senkivel. Ha másoknak sztorizok, az csupán mese a szemükben, sőt, hencegésnek is érezhetik. Gyerekeim, unokáim egyik fülén be, másikon ki.

Manapság egyre jobban értem, a Hegylakó, miért akar megöregedni és miért nem akar további több száz évet élni. 🤔

tegnapelőtt 03:03
 7/16 anonim ***** válasza:
11%
6. Mert szeretet és kapcsolatok nélkül semmit sem ér?
tegnapelőtt 03:09
 8/16 anonim ***** válasza:
30%
Ezek közül egyik sem hiányzik. Elég pénzünk van, hogy ne vágyjak többre, van párkapcsolatom, a barátok és a család nem érdekelnek, nem mély velük a kapcsolatom és nem is hiányzik, és egészséges vagyok.
tegnapelőtt 08:20
 9/16 anonim ***** válasza:
59%
Párkapcsolatot szeretnék már nagyon. 31/F
tegnapelőtt 08:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Egész életemet csórón éltem le. Pár évvel ezelött végre kiharcoltam magamnak egy egzisztenciát. Majd rájöttem hogy valójában a munkán, túlélésen, spóroláson és törtetésen túl nulla személyiségem van.

2 éve küzdök ezzel. Próbálgatok hobbikat de semmi se sikeredik. Párkapcsolatom sincsen szerintem emiatt, vagy legalábbis nem tartós.

tegnapelőtt 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!