Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi jelenti neked a legnagyobb...

Mi jelenti neked a legnagyobb hiányt?

Figyelt kérdés

jan. 2. 23:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
a párzás
jan. 3. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
A pénz. Pénzzel gyakorlatilag minden más is jön. Párkapcsolat, szépség (ha költesz plasztikára, szépészeti kezelésekre), egészség, hisz van pénzed egészséges életmódra és jó orvosokra, tartalmas hobbik, pszichológust is tudsz rendszeresen fizetni, aki a mentális egészségedet lendíti előre, lehetőségek tárháza. Pénz, pénz, pénz.
jan. 3. 11:00
 13/17 anonim ***** válasza:

#7 Igen, valószínűleg ez állhat a Hegylakó döntése mögött. Ha sorra halnak meg mellette a szerettei, barátai, ezáltal nincsenek meg a régi kapcsolatai és hozzám hasonlóan nincs kivel felidézze a régi emlékeket, akkor úgy érezheti, nincs értelme több száz évig élnie.

Vele ellentéteben én (még) élvezem a pár éves és új kapcsolatokat, élményeket is. Talán ez az, ami életerőt ad az embereknek öregedés mellett is.

A pénz jó, ha van, valóban sok mindent elérhető tesz, ám az még nem minden. Lásd pl. azon sztárokat, akik egy bizonyos anyagi szint és/vagy ismertség felett már félnek, nem őket akarják az emberek, hanem a pénzt és a csillogást, vagyis a népszerűségükben fürdeni velük. Több életrajzi könyvet olvastam, ezt sokan említik.

6-os voltam

jan. 3. 12:18
 14/17 A kérdező kommentje:
A 12-essel értek egyet leginkább.
jan. 3. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:

A felsoroltak közül mindenképp a párkapcsolat. Még sosem volt, és hiába hagyott teljesen hidegen a téma úgy 20 éves koromig, azóta eltelt 4 év, és már komolyan érzem a hiányát.

Ha mást is lehet mondani:

úgy érzem, megrekedtem az életben, és nem jutok egyről a kettőre, szóval hiányzik a sikerélmény, meg az az érzet, érzés, hogy jó helyen vagyok az életben.

jan. 3. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
38%

"úgy érzem, megrekedtem az életben, és nem jutok egyről a kettőre, szóval hiányzik a sikerélmény, meg az az érzet, érzés, hogy jó helyen vagyok az életben."

Sokan vannak így ezzel, 2025 pont erről szól (fog szólni).

jan. 3. 15:00
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
12 Álmodj tovább , az egészséghez pénz .... Mennyibe kerül a futás a fekvőtámasz a hasprés ? Ez ingyen van . A doktor cseszik rád akkor is ha magánba mész max vigyorog a rút fejével . A műtét ott is műtét a közgyógyban is. A gazdag azt a banánt veszi amit te , azt a fos parfümöt amit te , neki nem csinálnak jobbat csak tüményebb benne a vegyszer . Korlátolt materialista vagy és magamutogató bárgyú fogyasztó lehetsz .
tegnap 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!