#7 Igen, valószínűleg ez állhat a Hegylakó döntése mögött. Ha sorra halnak meg mellette a szerettei, barátai, ezáltal nincsenek meg a régi kapcsolatai és hozzám hasonlóan nincs kivel felidézze a régi emlékeket, akkor úgy érezheti, nincs értelme több száz évig élnie.
Vele ellentéteben én (még) élvezem a pár éves és új kapcsolatokat, élményeket is. Talán ez az, ami életerőt ad az embereknek öregedés mellett is.
A pénz jó, ha van, valóban sok mindent elérhető tesz, ám az még nem minden. Lásd pl. azon sztárokat, akik egy bizonyos anyagi szint és/vagy ismertség felett már félnek, nem őket akarják az emberek, hanem a pénzt és a csillogást, vagyis a népszerűségükben fürdeni velük. Több életrajzi könyvet olvastam, ezt sokan említik.
6-os voltam
A felsoroltak közül mindenképp a párkapcsolat. Még sosem volt, és hiába hagyott teljesen hidegen a téma úgy 20 éves koromig, azóta eltelt 4 év, és már komolyan érzem a hiányát.
Ha mást is lehet mondani:
úgy érzem, megrekedtem az életben, és nem jutok egyről a kettőre, szóval hiányzik a sikerélmény, meg az az érzet, érzés, hogy jó helyen vagyok az életben.
"úgy érzem, megrekedtem az életben, és nem jutok egyről a kettőre, szóval hiányzik a sikerélmény, meg az az érzet, érzés, hogy jó helyen vagyok az életben."
Sokan vannak így ezzel, 2025 pont erről szól (fog szólni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!