Mi jelenti nektek a legnagyobb boldogság forrást? Manapság sokszor érzem szomorúnak magam. Titeket mi tesz boldoggá? Pár tipp a szomorúság ellen?
Alvás +1
Olyankor megszűnik a szenvedés. Kár, hogy nem lehet végig aludni az egész életet.
Régóta keresem már...sok munkahelyen megfordultam már, sokszor hittem, hogy a kollégák munkakörülmények a munka de nem...sokszor hittem h azt csinálom amit szeretek, de mindent meguntam mindent.
Így a magánéletem sem volt jobb, 30 éves koromra barátok sem lettek, kapcsolat szintén nem jött össze 1 hosszútávú sem, csak 2. voltam mindig.
Egy ideje meg már sehányadik sem vagyok.
5 éve keresem mi lenne a jó de egyenlőre nem lelem örömömet semmiben sem. Csak telnek a napok hónapok évek...
Addig nagyon boldog voltam, míg gondtalan életet éltem és nem tudtam eleget az életről na meg az emberekről. A legnagyobb csalódások 22 éves kortól kezdődtek. Szakítás, baráti körök megszünése, munkahelyi elbocsájtás és még sorolhatnám.
Azóta már 5 év telt el és elmondhatom, hogy máshogy tekintek a boldogságra. Nem keresem feltétlenül. Nem érzem azt, hogy ha nem vagyok gyakran boldog az életben akkor semmit sem ér az egész.
Talán az volt a forduló pont, hogy elfogadtam azt a tényt, hogy nem leszek olyan boldog és annyiszor az életben mint ahogy régen elképzeltem. Meg vannak a terveim és megyek feléjük. Ha olykor elkap a boldogság érzet akkor kiélvezem majd pedig elengedem mikor elmúlik. Ezek általában mindíg más pillanatok, sokszor nincs is különösebb oka, csak úgy össze áll.
Összességében mindenkinek mást jelent a boldogság, és ezért mindenkinek máshogy kell definiálnia. De az érzés ami leírhatatlan, az szerintem mindenkinél ugyan az lehet.
- A barátokkal való találkozások és közös élmények
- Kiolvasok egy könyvet
- Sétálok egy jó nagyot, zenével a fülemben. De sokszor még zene sem kell.
- A kisbaba unokahúgomat babusgatom.
- Megnézek egy jó filmet a moziban.
- Felfedezek egy jó zenét, amit aztán sokáig nem tudok megunni.
- Kiülök egy magaslati pontra, és figyelem a várost, közben agyalok a jelenlegi dolgaimon.
Tessék, írtam párat 🙂
30/F
Sztm marha kevés ember mondatja azt, hogy szinte mindig igazán boldog. Mindig van valami gond, van mint odegeskedni, stb...
Nekem:
-lányom
-kutyám
-barátokkal szeretek lenni, bár nem sok van
-motor
-szeretek strandra járni, kirándulni, utazni
-az is boldoggá tesz, hogy végre az a munkám amit szeretek
-egy jó film
Sok apró dolognak is lehet örülni...pl egy jó filmnek, egy barátod boldogságának, annak is hogy reggel felkelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!