Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi jelenti nektek a legnagyobb...

Mi jelenti nektek a legnagyobb boldogság forrást? Manapság sokszor érzem szomorúnak magam. Titeket mi tesz boldoggá? Pár tipp a szomorúság ellen?

Figyelt kérdés

2024. jún. 28. 20:15
A kérdező szavazást indított:
Általában boldog vagyok
Ritkán vagyok igazán boldog
Leginkább szomorúan telnek a napjaim
25 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
A szabadidőmben amivel épp feltöltődök. De nem dolgok vagy események tesznek boldoggá, hanem az, hogy alapvetően minden rendben van az életemben, szeretem a melómat, a páromat, jó fej haverokat, hónap végén is van pénzem, stb. A sok apróság meg arra kell, hogy ne szürküljenek be a napok, hogy másnap reggel is tudjam értékelni a jó dolgomat.
2024. jún. 28. 20:19
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Az alvás
2024. jún. 28. 20:30
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

Alvás +1

Olyankor megszűnik a szenvedés. Kár, hogy nem lehet végig aludni az egész életet.

2024. jún. 28. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazán boldog elég ritkán vagyok. A szabadidős tevékenységek, úszás, biciklizés, zenehallgatás.
2024. jún. 28. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

Régóta keresem már...sok munkahelyen megfordultam már, sokszor hittem, hogy a kollégák munkakörülmények a munka de nem...sokszor hittem h azt csinálom amit szeretek, de mindent meguntam mindent.

Így a magánéletem sem volt jobb, 30 éves koromra barátok sem lettek, kapcsolat szintén nem jött össze 1 hosszútávú sem, csak 2. voltam mindig.

Egy ideje meg már sehányadik sem vagyok.

5 éve keresem mi lenne a jó de egyenlőre nem lelem örömömet semmiben sem. Csak telnek a napok hónapok évek...

2024. jún. 28. 21:09
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
A Frontin. Más már nem tesz boldoggá.
2024. jún. 28. 21:59
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Addig nagyon boldog voltam, míg gondtalan életet éltem és nem tudtam eleget az életről na meg az emberekről. A legnagyobb csalódások 22 éves kortól kezdődtek. Szakítás, baráti körök megszünése, munkahelyi elbocsájtás és még sorolhatnám.

Azóta már 5 év telt el és elmondhatom, hogy máshogy tekintek a boldogságra. Nem keresem feltétlenül. Nem érzem azt, hogy ha nem vagyok gyakran boldog az életben akkor semmit sem ér az egész.

Talán az volt a forduló pont, hogy elfogadtam azt a tényt, hogy nem leszek olyan boldog és annyiszor az életben mint ahogy régen elképzeltem. Meg vannak a terveim és megyek feléjük. Ha olykor elkap a boldogság érzet akkor kiélvezem majd pedig elengedem mikor elmúlik. Ezek általában mindíg más pillanatok, sokszor nincs is különösebb oka, csak úgy össze áll.

Összességében mindenkinek mást jelent a boldogság, és ezért mindenkinek máshogy kell definiálnia. De az érzés ami leírhatatlan, az szerintem mindenkinél ugyan az lehet.

2024. jún. 28. 22:51
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

- A barátokkal való találkozások és közös élmények

- Kiolvasok egy könyvet

- Sétálok egy jó nagyot, zenével a fülemben. De sokszor még zene sem kell.

- A kisbaba unokahúgomat babusgatom.

- Megnézek egy jó filmet a moziban.

- Felfedezek egy jó zenét, amit aztán sokáig nem tudok megunni.

- Kiülök egy magaslati pontra, és figyelem a várost, közben agyalok a jelenlegi dolgaimon.

Tessék, írtam párat 🙂

30/F

2024. jún. 28. 22:52
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Alapjáraton boldog vagyok, de mitől? Mert kényelmes életem van, nem stresszelek, nem aggódok. Pedig munkanélküli vagyok, a félrerakott pénzemet élem fel. Szeretem, hogy azzal foglalkozhatok amivel szeretnék, megvalósíthatom az álmaimat. Amikor dolgoztam, akkor is boldog voltam, mert bár korlátozott időben, de ugyanúgy kényelmesen azt tehettem amit akartam. Sokszor munkaidőben is. A hajtós időszakokat sem negatívan éltem meg, csak sajnos kevésbé tudtam haladni.
2024. jún. 29. 00:26
 10/11 anonim ***** válasza:
87%

Sztm marha kevés ember mondatja azt, hogy szinte mindig igazán boldog. Mindig van valami gond, van mint odegeskedni, stb...

Nekem:

-lányom

-kutyám

-barátokkal szeretek lenni, bár nem sok van

-motor

-szeretek strandra járni, kirándulni, utazni

-az is boldoggá tesz, hogy végre az a munkám amit szeretek

-egy jó film

Sok apró dolognak is lehet örülni...pl egy jó filmnek, egy barátod boldogságának, annak is hogy reggel felkelsz.

2024. jún. 29. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!