Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az, hogy most Trump lett az...

Az, hogy most Trump lett az USA elnöke, aki ugyebár a legnagyobb zsidó a földön az azt jelenti, hogy Irán mostmár nem fog baszakodni Izraellel vagy ez nem számít?

Figyelt kérdés

nov. 10. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Trump hihetetlen karos lesz Europara meg a vilagra. Egyreszt Iran es Izraelnkozott haboru lesz. Europa nem hagyja h Oroszorszag bekebelezze Ukrajnat. Plusz Kina is haboruba kerul az USA-vak. De a sok agyhalott amerikai erre szavazott.
nov. 10. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Mindannyiunk érdeke, hogy Ukrajna nyerjen. Emiatt is hiba volt Trumpot valasztani.
nov. 10. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
#2 Nekem nem érdekem. Az én érdekem az olcsó keleti nyersanyagok behozatala, amivel pörgetni lehet a gazdaságot, hogy jobb élete lehessen a gyerekeimnek.
nov. 10. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
43%

@3 "Az én érdekem az olcsó keleti nyersanyagok behozatala,"

Akkor felejtsd el az oroszokat, az egész Unióban miénk a legdrágább gáz. Köszi Fidesz!

nov. 10. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Trump nem zsidó.
nov. 10. 16:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Irán továbbra is baszakodni fog Izraellel, a kérdés csak az, hogy megvárja-e Trump beiktatését vagy nem.

Azon kivül én az izraeli megelőző csapást sem zárom ki.

nov. 10. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:

"Akkor felejtsd el az oroszokat, az egész Unióban miénk a legdrágább gáz. Köszi Fidesz!"

Ez a fidesz miatt van, nem az oroszok miatt. A fidesszel ellentétben a többi európai ország igenis ki tudta használni ezt a lehetőséget az elmúlt évtizedekben.

nov. 10. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát akkor nagyon rábszabtunk, mert Ukraina nem lehet "nyertes"! Már most nagyon sokat veszített, pedig nem sok köze van a hábórú okaihoz. Mindegy, hogy az oroszok vagy a nyugat kerekedik felül ott, Ukraja ezen mindeképpen veszít csak. Egyetlen dolog volna nyereség számára: a háború gyors vége.

tegnapelőtt 09:08
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
2, nyerni? Voltál már háborúban? Lőtték már le a barátaidat? Hatvanezer négyzetkilométerért, és 6 millió emberért, akik többségében úgyis Oroszországhoz akarnak tartozni? Szerinted nyerés, ha nem veszítik el ezeket a területeket, helyette meghal félmillió ukrán fiatalt?
tegnap 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!