Mi számít világháborúnak?
Figyelt kérdés
Ha egy szuverén országot megtámad egy másik, és harmadik ország katonái (pl észak-koreai) fizikailag részt vesznek a harci műveletekben, valamint a támadó ország egy másik ország (Belarusz) területén keresztül is hajtott végre különleges katonai támadó műveleteket, tehát közvetlenül 1 megtámadott, és 3 támadás oldalon fizikai értelemben résztvevő állam benne van, az még ugye nem világháború hivatalosan? Nem is beszélve arról, ahogy minden oldalon fegyvertámogatás és harcászati hírszerzési támogatás is lehet benne?nov. 6. 07:44
1/8 anonim válasza:
Amikor megtámadnak minket az ufók. Vagy az a világok háborúja ?
2/8 A kérdező kommentje:
Az más kérdés, hogy Orbán melyik oldal győzelmének szurkol a tűzszünet érdekében, de az a kérdés biztosan szúrná fidesz hithűek szemét és töröltetnék. Ha nehezen viselik a valóságot.
nov. 6. 07:46
3/8 anonim válasza:
Én szerintem, ami ma a világban történik, Ukrajnában, Tajwannál, a közel-Keleten, már nevezhető világháborúnak, annyi állam van már itt konfliktusban egymással és annyira egyértelműen...
4/8 anonim válasza:
Világháború akkor lehetséges ha világ 2-3 vezető katonai hatalma vagy szövetségi rendszerei egymásnak ugranak
5/8 anonim válasza:
Világháború az, amit annak nevezünk, nincs rá egzakt definíció. Általában azt szokták világháborúnak nevezni, amikor tengereken is átnyúlik a konfliktus.
6/8 anonim válasza:
A világháború olyan katonai konfliktus, amely a világ több országát érinti, a hadműveletek egyidejűleg több kontinensre és óceánra kiterjednek.
7/8 anonim válasza:
A több kontinensre kiterjedő háborúkat.
8/8 A kérdező kommentje:
nov. 6. 07:54
Én is így gondolom. Vigyázz,va fidderes hithű katonák jelentgetni kezdik a válaszodat, és töröltetik.
Az én ugyanilyen kérdésemet töröltették a modorátorokkal, akik a hithű fideszes feljelentőknek hittek. Abban a kérdésemben meg mertem kérdezni, hogy ez világháború-e, ha már ennyi ország európai és ázsiai részt vesz benne......
nov. 9. 02:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!