Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy intelligens nő, hogy...

Egy intelligens nő, hogy viszonyul, viselkedik azzal a férfival szemben, aki visszautasította őt? Napi szinten összefutnak.

Figyelt kérdés

dec. 7. 10:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Ugyanúgy mint fordított esetben is történik, vagy történnie illik:Ha találkoznak köszönnek egymásnak mint ismerősök, esetleg össze is mosolyognak és mennek tovább az útjaikon.
dec. 7. 11:00
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

Ahogy az első írja.

De ennek igazából az érzelmi intelligenciához van köze. Hogy fejlett-e annyira, hogy tudj elutasításból adódó frusztrációt viselni.

dec. 7. 11:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy viszonyul hozzá, amilyen módon visszautasították.
dec. 7. 11:03
 4/19 A kérdező kommentje:

Nagyon jókat írtatok.

1: a nő részéről is belefér a mosoly?

2: óriási önkonttollra van szükségem, mert még mindig belevagyok habarodva, ugyanakkor dühös is vagyok rá, és sértve is érzem magam, ek is vagyok keseredve is... Ilyenek.

A visszautasítása kimondottan udvarias, tiszteletteljes, suinte már hivatalos volt.

dec. 7. 11:19
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
Miért rá vagy dühös?
dec. 7. 11:28
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
" a nő részéről is belefér a mosoly?" Gondolatom szerint ha kulturált volt a visszautasítás akkor természetesen igen.
dec. 7. 11:29
 7/19 A kérdező kommentje:

5: mert visszautasított, mert nem lesz az enyém és úgy érzem jeleket kaptam tőle.

Teljesen úgy érzem mintha ő is vonzódna. Bár az is lehet, hogy én értelmeztem félre, de elég sok apró jel volt, én meg beleszerettem. Vagy az is lehet, hogy testileg vonzom, de valami miatt nem akar semmit.

dec. 7. 12:14
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki h nem "felpróbálás" után közölte a dolgokat!
dec. 7. 14:49
 9/19 anonim ***** válasza:
53%

Bocs, de semmi jogod dühöngeni rá meg megsértődni, mert kulturáltan utasított vissza és ugyanúgy nem tehet arról, hogy nem érdekled őt, mint te arról, hogy szerelmes vagy belé. Ha egy férfi csinálná ezt veled (vagy csinálta korábban), az neked hogy esne?

Vedd tudomásul a nemet és ne kezdj el semmit belemagyarázni, mert magadat teszed nevetségessé. Nem, nem akar tőled semmit, szexet sem, mert nem tetszel neki. Lépj tovább, van még hal a tengerben, máshoz is fogsz még vonzódni. Az pedig alap, hogy normálisan viselkedsz vele a továbbiakban is, de nem kell haverkodni, hosszan beszélgetni, mert azzal csak magadnak okozol fájdalmat (és neki kellemetlenséget, ha süt rólad, hogy még mindig akarnád).

Bocs, hogy ilyen durva voltam, de hihetetlenül gáz tud lenni, mikor valaki még a másikat kezdi el hibáztatni meg kiakadni rá, mert kapott egy udvarias nemet. Tapasztaltam, nem is hinnéd, milyen rossz annak a szerencsétlen másik félnek, aki ugyanúgy nem tehet az érzéseiről.

dec. 7. 15:36
 10/19 A kérdező kommentje:

Akkor pl. Ha összetalálkozom vele, ne szóljak oda semmit? Pl. Végzett mára? Ilyenek.

Legyek illedelmes, de közömbös?

Olyat akkor ne csináljak, hogy pl. direkt nem nézek oda, pedig látom, hogy ott van néhány méterre?

Vagy direkt begyorsítok, hogy ne találkozzunk?

dec. 7. 16:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!