Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyetértesz, hogy a modernitás...

Egyetértesz, hogy a modernitásban a mostani generációnak a legrosszabb fiatalnak lenni?

Figyelt kérdés

Őszintén? Én rohadtul sajnálom a mostani generációt! És nem, nem vagyok boomer, 28 vagyok. Ez a mostani generáció a legrosszabb korszakba született és ez nem az ő hibájuk.

Már a televízió megjelenése is a hanyatlás kezdetét jelentette, de az okostelefonok feltűnése meg egyértelmű sorscsapás... Lehet látni, mit tett a mai generációval, teljesen internetb.zik lettek, netfüggők, bugyuta Tiktok videókat görgetnek, teljesen érdektelen, időpocsékló Youtube-tartalmakat követnek.. Aminek következtében figyelemhiányosak is lettek, ami nem csoda, mert fél perces Tiktok-videókat nézegetnek. Ehhez képest a könyvek meg porosodnak a polcon..

A következő generáció teljesen funkcionális analfabéta lesz, elfelejt majd írni-olvasni. Okostelefonok az MAGA a sátán, a szociális kapcsolatok rovására megy, eltelik mondjuk 30 éved és rájössz, hogy abból 20-at a telefonod buzgerálásával töltötted és ott állsz magányosan, barátok nélkül..

20 évvel ezelőtt sokkal jobb volt, amikor ezek a szarok nem jöttek be, igaz televízió akkor is volt, de azt legalább buszon/villamoson nem tudtad buzgerálni. Meg társaságban mobilozni... Nooormális, Margit???!

Nagyon sajnálom a mai fiatalokat, homo taigeticus interneticus.. Van is egy mém erről, 20 éve a gyereket a focipályáról kellett berángatni, hogy menjen haza, most meg nem lehet kidobni őt a lakásból, mert telefonozik focizás helyett..

Az Iphone, Tiktok, meg az internetfüggőség megjelenésének sokkal súlyosabb, károsabb hatásai vannak, mint az előző generációkra nézve a 2 világháború pusztítása együtt..

dec. 5. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
66%

"Elviccelitek, de ez végtelenül szomorú.. 😟😟😭"

Ne haragudj, de a hisztidet nem lehet komolyan venni, hiszen te magad sem tudtál semmit megindokolni csak "szar minden és kész" alapon vergődsz.

Te miért a gép előtt rohadsz, ahelyett, hogy a barátaiddal lennél? Nincsenek?

dec. 10. 10:05
 72/87 A kérdező kommentje:
vannak
dec. 10. 23:53
 73/87 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet túloztam kicsit, de az, hogy milyen hevesen, ingerülten reagáltak egyesek, meg elkezdtek boomerezni engem, az is az én igazamat bizonyítja, hogy érzékeny pontra tapintottam. Akinek nem inge, az miért veszi magára? Talán érintve érzitek magatokat?
dec. 11. 13:00
 74/87 A kérdező kommentje:
És egyébként a lényeget nem értettétek meg. Én nem a mai generációt akartam kárhoztatni elsősorban, hanem egy jelenségre hívtam csak fel a figyelmet.
dec. 11. 13:05
 75/87 anonim ***** válasza:
67%

“ Akinek nem inge, az miért veszi magára?”

Mert túlzóan és általánosítva fogalmazol.

dec. 11. 13:12
 76/87 anonim ***** válasza:
67%
Nem azért érint érzékenyen, mert igazad van, hanem mert sokan nem szeretik azt, ha hülyeségekkel sértegetik őket és olyanoknak mondják el, amilyenek nem. És azért valld be, egy-két megjegyzésed még a valódi boomereknél is boomerebb.
dec. 11. 14:07
 77/87 A kérdező kommentje:
Akkor árnyalnám a véleményemet annyiban, hogy a kultúra fogyasztókat megértem, akik kulturális tartalmakat, dokumentumfilmeket, podcastokat néznek, az valóban hasznos lehet. Inkább az ilyen Tiktok, Insta jellegű dolgokra gondoltam, meg egyéb szemétre..
dec. 11. 14:28
 78/87 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam este fürdés előtt insta reelst nézni, napi kb 30 perc. Szerintem nem ezen múlik az hogy vannak-e szeretteim, meg hasznos-e a napom. :D

(Túlzásba vinni persze nem a legjobb. Ahogy semmi mást se jó túlzásba vinni.)

dec. 11. 14:42
 79/87 anonim ***** válasza:
67%

Na, újabb óvodás érvelés hamis érvelés, hogy bárki bármit mond csak a kérdezőnek van igaza :D

Ha azt állítod, hogy nem igaz amit a kérdező állít akkor azzal is azt bizonyítod, hogy igaz... Értitek? :D

28 éves óvodás aki ráadásul interneten sír arról, hogy az internet milyen rossz dolog :D

dec. 11. 17:41
 80/87 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező:

"milyen hevesen, ingerülten reagáltak egyesek"

Szintén kérdező, akit majd szétb_sz az ideg:

"Én rohadtul sajnálom a mostani generációt!"

"teljesen internetb.zik lettek, netfüggők"

"A következő generáció teljesen funkcionális analfabéta lesz"

"Okostelefonok az MAGA a sátán"

"homo taigeticus interneticus"

Nettó sértegetés és rosszindulat árad minden szavából.

dec. 11. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!