Egyetértesz, hogy a modernitásban a mostani generációnak a legrosszabb fiatalnak lenni?
Őszintén? Én rohadtul sajnálom a mostani generációt! És nem, nem vagyok boomer, 28 vagyok. Ez a mostani generáció a legrosszabb korszakba született és ez nem az ő hibájuk.
Már a televízió megjelenése is a hanyatlás kezdetét jelentette, de az okostelefonok feltűnése meg egyértelmű sorscsapás... Lehet látni, mit tett a mai generációval, teljesen internetb.zik lettek, netfüggők, bugyuta Tiktok videókat görgetnek, teljesen érdektelen, időpocsékló Youtube-tartalmakat követnek.. Aminek következtében figyelemhiányosak is lettek, ami nem csoda, mert fél perces Tiktok-videókat nézegetnek. Ehhez képest a könyvek meg porosodnak a polcon..
A következő generáció teljesen funkcionális analfabéta lesz, elfelejt majd írni-olvasni. Okostelefonok az MAGA a sátán, a szociális kapcsolatok rovására megy, eltelik mondjuk 30 éved és rájössz, hogy abból 20-at a telefonod buzgerálásával töltötted és ott állsz magányosan, barátok nélkül..
20 évvel ezelőtt sokkal jobb volt, amikor ezek a szarok nem jöttek be, igaz televízió akkor is volt, de azt legalább buszon/villamoson nem tudtad buzgerálni. Meg társaságban mobilozni... Nooormális, Margit???!
Nagyon sajnálom a mai fiatalokat, homo taigeticus interneticus.. Van is egy mém erről, 20 éve a gyereket a focipályáról kellett berángatni, hogy menjen haza, most meg nem lehet kidobni őt a lakásból, mert telefonozik focizás helyett..
Az Iphone, Tiktok, meg az internetfüggőség megjelenésének sokkal súlyosabb, károsabb hatásai vannak, mint az előző generációkra nézve a 2 világháború pusztítása együtt..
"Az ember legjobb barátja a telefon.."
Folytasd csak a mesédet, csak egyre szánalmasabbnak tűnsz tőle.
6# "Hát nem tudom, de 20 éve amikor te 8 éves voltál már voltak mobiltelefonok."
IGEN, de akkor még okostelefonok nem voltak és a gyerekek arra használták a mobilt, amire való, telefonálásra, nem Tiktok, Insta, Youtube és társai.. Ez a szociális kapcsolatok rovására mehet, baráti társaságban telefonozni például.. Emlékeztek, hogy bepánikoltak idén szeptemberben, amikor kölyköktől el akarták venni tanítás alatt a mobilt? Majdnem forradalom robbant ki! Közben meg nem figyelnek az órán a tanárra, a tananyagra, hanem Tiktokoznak.
"Szerintetek, ha megkérdezik tőletek, mi volt gyerekkorod legemlékezetesebb élménye és azt válaszolod, hogy Tiktok videókat, meg cuki macskás videókat pörgettem, az nem hangzik elég gáznak?"
Senki nem fogja ezt válaszolni.
Neked mi bajod van végül is? Ez az egy dolog maradt, amitől értékesebbnek tarthatod magad másoknál?
Nem váltotta fel.
És ne gyere nekem azzal, hogy Ti színházba jártatok tévénézés helyett.
Azzal végképp ne gyere, mennyire megszűntek az emberi kapcsolatok, amikor csak a saját szövegedet tolod, képtelen vagy reagálni a válaszokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!