Tényleg a mi generációnk a legrosszabb?
A „boomereknek” volt rá pár évtizedük, hogy kiépítsék az egzisztenciájukat. Te még csak 26 éves vagy, gyakorlatilag előtted az élet. a „boomerek” (Magyarországon inkább a Ratkó-gyerekek és -unokák) már beérkezett emberek. Legjobb esetben is életük delén.
Elektromos roller nem régóta van. Okostelefon is. Gyors mobilnet is.
Egy generáció "minősége" nem ilyenektől függ. Most mondjam azt, hogy nekünk otthon fekete-fehér tévénk volt? Hogy nem volt autónk sem? Hogy soha nem voltak márkás ruháim?
Ma már más a tempó, és ez nem jó.
Mindegy is. Hosszú ez a téma.
Kimaradtál egy csomó mindenből, rock, techno korszak, romantikus udvarlós korszak, videótéka, volt értéke a filmeknek, zenéknek, sorolhatnám, de az az igazság hogy ezt MINDEN generáció elmondja hogy "jobb volt régen".
Érdekes lehetett gyerekként a 2000s évek, Én már a ma nemlétező Budapest Parádé-k ra IS jártam.
Szabadabb világ volt minden téren.
De azt gondolom valamit meg Én, 40s nem fogok átérezni, hogy milyen lehetett nektek a gyerek/kamaszkor.
Meg aztán lehetett okoskodni, ha a pénzre gondolsz:
Mindenki tudott valamit, segítették egymást az emberek.
Nem volt ez a kötelező bejelentett munka sem, első munkahelyem egy autópiac volt, mint felújító, polírozó 14 évesen suli mellett.
Önéletrajz ?
Odamentél, volt munka.
Lehetett shaft-el ni, ki mivel tudott. A nálam öregebbek meg elmondják hogy még jobb volt.
Azt hiszem ez véletlenül igaz is, országunkra nézve, de általánosan mindenkinek 10 en, 20 on évesen a legjobb. Ehhez hozzájön a speckó országunk alakulása, stb..
Én szerintem is jobb volt régen, de ha nem lenne ilyen krva drága minden itthon, na se lenne szr sokmindenkinek.
Első albérletem 20 as volt (mindennel) egy kertes parasztház, 100 at kerestem, tudtam élni, félretenni.
Nálunk elég érdekes arányok vannak ma.
Ez melyik film vagy sorozat leírása?
Csak mert abban a kategóriában szerepel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!