Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek fent lehet facebok...

Angelo99 kérdése:

Szerintetek fent lehet facebokon???

Figyelt kérdés
Szerintek fent lehet a facebokon egy uzlet tulajdonos. Ugye a mai vilagban mar mindenki fent van facebokon???
dec. 1. 20:56
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hm ehhez mi szugseges amugy?
dec. 2. 22:47
 22/29 anonim ***** válasza:
Háát, mondjuk aha és pontozz fel, mert le vagyok égve. :D
dec. 2. 23:46
 23/29 A kérdező kommentje:
Jaj ne is mobd mi tortent....
dec. 3. 00:13
 24/29 anonim ***** válasza:
Miért, mi történt?
dec. 3. 18:05
 25/29 A kérdező kommentje:
A tegnap rairtam egy horvát csavora es fel akart jelenteni facebokon egyebkent haladok a nyomozassal mar talaltem egy holgyet akinek a leanyanak 3 uzlete van krkben es elkukdten egy poharat amig talan alitolag abban az uzletben vettem de higy nem az ez a baj hogy pontosan nem tudom melyik uzlet volt pedig buztosan a tulajdonosok ismerik egymast a kanyanak 3 szuveniruzlete van krkben
dec. 3. 20:10
 26/29 anonim ***** válasza:
68%

Ember, ülj már meg nyugton a seggeden egyszer. Jó hogy nem elkezded Krk lakosságát listázni és egyesével ráírsz mindenkire.

Neked a szüleid nem mondtak semmire nemet, nem tanították meg, hogy az életben nem kaphatsz meg bármit és bele kell törődnöd? Vagy nem is mernek neked nemet mondani, annyira vehemens vagy. Ne zaklass vadidegen embereket, könyörgöm.

dec. 3. 20:19
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem zaklatok de forro nyomon vagyok....
dec. 3. 20:58
 28/29 anonim ***** válasza:

Pedig elég nagy igazság van abban, amit a #26-os válaszban írtak. Ennek a nyomozgatásnak komoly következményei is lehetnek, hibába nincsen benned kimondottan rossz szándék.

Nem mindenki reagál túl nyitottan ilyen, idegenek általi megkeresésekre.

És ezeket továbbra is segítő szándékkal írom neked.

dec. 10. 10:32
 29/29 A kérdező kommentje:
Hat jah.
dec. 10. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!