Angelo99 kérdése:
Szerintetek fent lehet facebokon???
Figyelt kérdés
Szerintek fent lehet a facebokon egy uzlet tulajdonos. Ugye a mai vilagban mar mindenki fent van facebokon???ma 20:56
2/10 A kérdező kommentje:
Ugye mai vilagban mar mindenki fent van ....
ma 21:05
3/10 anonim válasza:
Kivéve az, aki nincs; vagy nem találod meg, mert semmilyen adatát nem tudod. Kezdesz mániákussá válni amiatt az ajándékbolt miatt, már egy tucat kérdést kiírtál.
4/10 anonim válasza:
Szerintem már egy pár kérdéssel ezelőtt átlépte a mániákusság határát, és ez már kezd lassan ijesztő is lenni.
Egyébként, minden kötekedés nélkül, csak 10 olyan ismerősre tudtam most gondolni, aki nincsen fent FB-n, és közülük nem egy 30-35 éves.
Szóval, nincs rá garancia, hogy fent van FB-n a tulaj, és nem is biztos az sem, hogy olyan könnyű őt megtalálni, mint gondolnád. Inkább írj FB-s csoportokba, mint már jó párszor javasoltuk, és kérd kinti magyarok segítségét.
5/10 anonim válasza:
Én sem vagyok fent. Az egyik barátnőm sem az igazi nevével használja, így megtalálni sem lehetne.
6/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz lehet sen sincs akite gondolok ..
ma 22:01
7/10 A kérdező kommentje:
Miert ilyeszto?? Egyebkent a horvat csoport meg meg.is kerdezte eggyik uzletvezetot hogy kie az eggyik bolt amit küldte m es azt mondtak nem Krkiek amugy a boltok majusban nyitnak azt is mondtak ....
ma 22:06
8/10 anonim válasza:
Van néhány ismerősöm, aki nincs fent fb-n. Szóval lehetséges, hogy nincs fent.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen igaz atert milyen jo lenne ilyeneket tudni szerintetek LSD mire kepes???
ma 22:12
10/10 A kérdező kommentje:
Te fent vagy amugy facebokon vagy tik tokon???
ma 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!