Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikkel töltöttétek a hétvégét?

Mikkel töltöttétek a hétvégét?

Figyelt kérdés

ma 16:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Nekem hosszú hétvége volt, pihentem, takarítottam ( bár ezt minden nap szoktam), ház körül tettem-vettem, haverokkal söröztem és most meccsnézés lesz. Este számlafizetés, ajándék vásárlás aztán holnap munka...
ma 16:44
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Meccsnézés, online sakkoztam, házimunka, Gyakorizás.
ma 16:51
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Olvasás, Skyrim, takarítanom is kellett volna, de majd jövő hétvégén. :D
ma 17:11
 14/21 anonim ***** válasza:
22%

Szomszéd tojásait összeszedtem magamnak titokban, miközben szombaton elmentek, csak estére jöttek meg. Ma meg újra elmentek délelőtt, így lett tőlük 19 tojás. :P

Majd alibinek ráfogom hogy elvitte a patkány, vagy más állat. :P

ma 17:41
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Szenvedtem, mint a szar. Egész hétvégén fájdalomcsillapítót szedtem menstruációra és görcsöltem, aludtam elfele egész nap. Szerencsére most megtehettem hogy egész nap fekszek, máskor nem jön ki ilyen szerencsésen. :D
ma 18:13
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
Külföldi vendégeink voltak, eljöttek a fiaink is családostul, jól éreztük magunkat.
ma 18:33
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Szombaton dolgoztam kb.6 órát,este berúgtam.Ma kivertem 2X,neteztem,voltam az Obiban,most ismét sörözöm,de most nem sokat.
ma 18:40
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

Péntek késő délután szülinapozás volt a családban, tegnap felváltva itt válaszolgattam, illetve egyik beadandómon dolgoztam, este pedig befejeztem egy sorozatot.

A mai nap pedig minimális tanulással, készülődéssel telt. Jó volt pihenni, csak közben mégis bánt, hogy nem sokat csináltam.

ma 18:41
 19/21 anonim ***** válasza:
21%
Semmi közöd hozzá. :D
ma 18:48
 20/21 anonim ***** válasza:
79%
Pénteken dolgoztam, majd a csaladommal voltam, atmentunk szüleimhez. Szombaton egyetemen voltam, kisfiam férjem a másik mamánál addig. Szombat este elokeszitettuk a manózást. Vasárnap reggel megtalalta őket, játszottunk, ebédet főztem, megcsinaltam a körmöm, atmentunk játszani kisgyerekes csaladtaghoz, majd a település unok rendezett adventet gyerekeknek, oda mentünk el.
ma 19:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!