Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikkel töltöttétek a hétvégét?

Mikkel töltöttétek a hétvégét?

Figyelt kérdés

ma 16:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%
kuki veréssel
ma 16:10
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
Pénteken zh-t írtam az egyetemen, szombaton nyelvvizsgám volt, ma meg úgy teszek, mint aki írja a beadandóit (ami helyett valójában itt lógok ugye).
ma 16:12
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Pénteken részegen gyros, aztán másnap szüleim jöttek 1 napra itt aludni. Főztünk és sütöttünk nekik finomat, beszélgettünk stb.
ma 16:15
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Fát vágtam
ma 16:19
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Párommal bújás, nyugizás. Bevásárlás, takarítás. Most ünnepi vendégségbe indulok. Este még egy nyomtatandó doksit előkészítek holnapra.
ma 16:24
 6/21 anonim ***** válasza:
89%
Takarítottam, most meg Hogwarts Legacyt fogok játszani, de lehet előtte még túlesek a szokásos vasárnapi hajmosás, manikűrözés, stb feladatokon.
ma 16:25
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Betegen fekszem itthon.
ma 16:29
 8/21 anonim ***** válasza:
88%

Jobbulást néköd :)

ma 16:32
 9/21 anonim ***** válasza:
88%

Számomra az egyik, az a betegségből való kilábalás (volt). Szerencsére a mélyponton már túl vagyok. Emellett konfliktuskezelés az élet különböző területeiről - több is van jelenleg.

Kihasználtam a black friday-t és bevásároltam decemberre, mikulásra. "potomáron" sikerült lindt csokit vennem, szerintem egész jó vételt csináltam, főleg azt figyelembe véve, hogy ez megy a gyerkőcöknek 6-ára és a felnőtteknek karácsonyra is. Már csak a kiegészítő kell hozzá.

Rendrakás itthon.

A tévézés és a kúrálás hevében az alvás szintúgy program volt.

Főzés is volt és baráti látogatás szintén.

Holnaptól meg nagymenet.

ma 16:37
 10/21 anonim ***** válasza:
69%
90%-ra megírtam a kódját egy gyorsan jött weboldal ötletnek. Még reszelek rajta a mai nap, de jövő héten el is indulhat élesben.
ma 16:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!