Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amúgy ez mi volt ? Ilyent...

Amúgy ez mi volt ? Ilyent miért csinálnak a nők?

Figyelt kérdés

Egy zárt körű buli volt..voltak ott páran és volt ott két csaj. Először az egyik jött oda hozzám kérdezte hány éves vagyok..elkezdtünk beszélgetni egyre jobban közelebb került hozzám konkrétan így rám simult már..erre a barátnője is elkezdett velem beszélni jól zajlott az is..és azt vettem észre hogy elkezd nekem táncolni de úgy hogy a fenekét is hozzám dörgölte majd ez a kettő egyszerre ki hívott határozottan lattam hogy tetszek nekik..hallottam hogy valami 3-asról beszélnek.

Erre én az egyiknek jeleztem hogy meg akarom amúgy…csak ezt burkoltabban nyilván. És akkor nevetett meg zavarba jött.

Tovább rajtam maradtak de nem történt semmi..haza értem. Semmi információ 😂 ti bejelolnétek őket ? Nem szeretek amúgy senkinek “kalapolni”

Vagy ez mi volt egyáltalán ? Mert amúgy nem értem hogy végülis ezt minek is csinálták

ma 01:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valami hármasról beszéltek, az egyik a fenekét is hozzád nyomta, de neked fogalmad sincs, hogy mit akarhattak, ezért már otthonról morfondírozol. Most már felesleges bejelölni őket, gondolom megoldották mással az estéjüket.
ma 02:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Az engem nem érdekel..egyszerűen nem értem néha a nők viselkedését 😆mint mondtam jeleztem az egyiknek hogy akar mehet is de már mondjuk úgyis mindegy lesz ami lesz..lehet nem is lesz semmi
ma 02:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Dugni akartak vagy a pénzedet vagy mindkettőt
ma 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!