Amúgy ez mi volt ? Ilyent miért csinálnak a nők?
Egy zárt körű buli volt..voltak ott páran és volt ott két csaj. Először az egyik jött oda hozzám kérdezte hány éves vagyok..elkezdtünk beszélgetni egyre jobban közelebb került hozzám konkrétan így rám simult már..erre a barátnője is elkezdett velem beszélni jól zajlott az is..és azt vettem észre hogy elkezd nekem táncolni de úgy hogy a fenekét is hozzám dörgölte majd ez a kettő egyszerre ki hívott határozottan lattam hogy tetszek nekik..hallottam hogy valami 3-asról beszélnek.
Erre én az egyiknek jeleztem hogy meg akarom amúgy…csak ezt burkoltabban nyilván. És akkor nevetett meg zavarba jött.
Tovább rajtam maradtak de nem történt semmi..haza értem. Semmi információ 😂 ti bejelolnétek őket ? Nem szeretek amúgy senkinek “kalapolni”
Vagy ez mi volt egyáltalán ? Mert amúgy nem értem hogy végülis ezt minek is csinálták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!