Mit csinálnátok ha egy helyről elindultok hazafele valakivel és ő azt momdja, hogy be kell ugrania a wc-re és bent van 10-20 percig? Megvárnátok vagy úgy vennétek, hogy nem akar veletek menni?
Felhívnám, hogy minden rendben van-e...
Nem gondolnám egyből, hogy lerázásról van szó. A női mosdókban sokkal lassabban halad a sor, ennél fogva sokkal hosszabb is, mert nem szokott jóval több vécé lenni valamiért.
Én többek között ezért támogatom a koedukált illemhelyeket, csak a piszoárokat tenném ezen belül külön helyiségbe, ahova a nők nem mehetnek. A klotyók eleve egyszemélyesek, elvileg zártak, csak azok zárhatóságát kell rendszeresen ellenőrizni.
A mosdó része meg lehet ugyanolyan max. együtt mosnak kezet, netán a férfiak kerülgetik bizonyos helyeken jellemző sminket igazító nőket.
Én pont valami hasonló szituban vesztem össze egy nőbarátommal, legalábbis ez volt az utolsó csepp a pohárban.
Egyfelől mindig volt az a mániája, hogy nevelgetni, irányítani akart, amit elég nehezen toleráltam, aztán előttem visszakapta ezt a főnökétől, és akkor tiszta pipa volt rá, még órákon át morgott nekem miatta.
De nem is ez volt a poén, hanem az, hogy valahol voltunk, és a portánál a portás füle hallatára kérdezte tőlem, hogy kell-e pisilnem. Ezen már eldurrant az agyam, mert van annyi eszem, hogyha pisilnem kell, akkor elmenjek pisilni, de még ezt képes voltam lenyelni - hozzáteszem, itt egy percet se kellett várni a vécére, és kulturált is volt. Aztán mentünk, és rá vagy 300 méterre találta ki, hogy neki pisilnie kell. Mondom erre, hogy ok. elkísértem, de annál a vécénél iszonyat hatalmas sor volt, aztán bement a de még ott se került sorra, de nálam hagyta a táskáját, és itt durrant el teljesen az agyam, hogy fél órát kellett rá várnom, és tőlem kérdezi, hogy kell-e vécére mennem, de neki nincs annyi esze, hogy elmenjen, és így megszívat, hogy még azt se hagyja, hogy én lelépjek, és ne várjam meg, mert nálam hagyta a táskáját. :D
Kicsit sok volt ez egyszerre, de amúgy is. :)
6-os: remélem, végleg szakítottál vele.
Egyébként én nem várnám meg azt, aki út közben beugrik a wc-re és ott hetel.
Lehet, hogy szigorú vagyok, de egy fegyelmezett ember otthon, reggel intézi el az ilyesmit, és nem a sétatárság szórakoztatja az emésztésével.
Azt is utálom, hogy ha valaki a lakásomba jön körülbelül fél órára, legyen az szaki, ügyvéd, ismerős stb., egyből elmegy szrni a wc-mre. Pedig ez gyakori. Így akar lealázni? Vagy mi van emögött?
Én például nem is tudnám más lakásán elintézni az ilyen dolgomat.
7-es, én napi háromszor szarok. Egyszer vissza kellett tartanom három órán át, mert buszon voltam, a végére azt hittem, felrobbannak a beleim. Ha időt töltök valakivel, és jön az ihlet, akkor inkább elmegyek, és nettó két perc alatt letudom a dolgot (ha nincs sor), mint hogy savanyú citromként legyek rosszul a társaságom mellett.
Nem fegyelmezettség kérdése, bár tudom, hogy szokatlan, de van ilyen. Egszer fiatalabb koromban, mikor kollégista voltam, és rájöttem, hogy a többség ritkábban kulél, még a dokimhoz is ellátogattam, hogy ez egyébként nem kóros-e, és megnyugtatott, hogy ha más panasz nincs, akkor teljesen normális.
Ha pisilni kéretőzne be az ügyvéd, ismerős, szaki, azon is ennyire fenn lennél akadva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!