Mit csinálnátok ha egy helyről elindultok hazafele valakivel és ő azt momdja, hogy be kell ugrania a wc-re és bent van 10-20 percig? Megvárnátok vagy úgy vennétek, hogy nem akar veletek menni?
Figyelt kérdés
Ez annak a jele, hogy várja, hogy elmenj és egyedül akar hazamenni? Ti megvárnátok őt vagy otthagynátok?okt. 10. 09:01
11/13 anonim válasza:
Ha én lennék az, akinek wc-re kell menni, semmiképp nem aláznám meg a másik embert azzal, hogy ácsorogjon az utcán, és várja, hogy mikor végzek. Azt mondanám neki, hogy menj haza egyedül és ne várj rám, mert nekem wc-re kell menni.
Miért a várakozónak kell felhívni őt, és megkérdezni, mi a helyzet? Miért nem a wc-re menő hívja fel a várakozót? Hiszen ő okozta ezt a szituációt.
Én biztosan nem várnám meg őt. Nem vagyok őrzője a másik sz..rásának.
12/13 anonim válasza:
11: De nem vetődne fel benned, hogy akár kisebb-nagyobb baj is történhetett, hirtelen rosszullét, és azért nyúlik hosszabbra?
13/13 anonim válasza:
Nem. Ezen az alapon mindenkire mindig várnék. Ha rosszul van, akkor úgyis emberek veszik körül. Miért lenne rosszul az, akinek wc-re kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!