Szerintetek érdemes 2-3 évente elmenni szabadtéri portréfotózásra, ha az ember szeretne magáról jó képeket, de amiket a barátai csinálnak, azon úgy néz ki mint egy rossz csöves?
Ez lennék én, nem szeretem ha fotóznak, nem vagyok modell, de szeretem ha azért van rólam 1-2 jó kép amit néha napján feltudok rakni a közösségi média felületeimre.
Nem úgy gondolom, hogy elmegyek egy fotózásra, készül rólam 1 szettben 20 kép, és akkor mind a 20-at kirakom, általában 3 szettben szokott készülni kép, és azokból szoktam 1 képet kirakni elosztva 2 év alatt.
Próbáltam a barátaimat megkérni, hogy csináljanak rólam hasonlóakat, próbáltam tripoddal saját magamról hasonlóakat amihez megvettem az akkor legjobb telefont, de sosem tudtam olyat csinálni magamról, amivel elégedett is lennék.
Nem ciki csak azért 2 évente elmenni egy fotóshoz, mert bárki más fotóz akkor szarul nézel ki rajta?
Nem ciki egyáltalán, érdemes, ha neked van rá igényed. Én nem vagyok egy szépség, tök átlagos vagyok, úgyhogy igazán jó képek akkor készültek rólam, amikor sminkben (ezen nem kilónyi vakolatot kell érteni), megcsinált hajjal fotós készített beállított képeket. És nem azért lettek jók, mert agyon photoshoppolta. Ha valahova képet kellene használnom, biztos azok közül választanék, még ha csak a Facebookra raknám fel, akkor is. Elvégre mindenki szereti, ha jól néz ki egy fotón, pláne amit mások is látnak.
És igen, én is fogok még menni fotóshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!