Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek érdemes 2-3...

Szerintetek érdemes 2-3 évente elmenni szabadtéri portréfotózásra, ha az ember szeretne magáról jó képeket, de amiket a barátai csinálnak, azon úgy néz ki mint egy rossz csöves?

Figyelt kérdés

Ez lennék én, nem szeretem ha fotóznak, nem vagyok modell, de szeretem ha azért van rólam 1-2 jó kép amit néha napján feltudok rakni a közösségi média felületeimre.

Nem úgy gondolom, hogy elmegyek egy fotózásra, készül rólam 1 szettben 20 kép, és akkor mind a 20-at kirakom, általában 3 szettben szokott készülni kép, és azokból szoktam 1 képet kirakni elosztva 2 év alatt.

Próbáltam a barátaimat megkérni, hogy csináljanak rólam hasonlóakat, próbáltam tripoddal saját magamról hasonlóakat amihez megvettem az akkor legjobb telefont, de sosem tudtam olyat csinálni magamról, amivel elégedett is lennék.

Nem ciki csak azért 2 évente elmenni egy fotóshoz, mert bárki más fotóz akkor szarul nézel ki rajta?

okt. 13. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Ez a te dolgod, ne mások mondják meg. Ezek a megkreált fotók amúgy sem tűnnek természetesnek, így nem is azt a hatást fogják kiváltani amit szeretnél. Sokakat alapból taszít, mint azok a mű karácsonyi fotók, amik egy nem létező életet hazudnak az ismerősök képébe (díszlet helyszínen, kellékek között beöltözve, otthon meg jóval puritánabb a helyzet, ha nem putri).
okt. 13. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Az a ciki, hogy önbizalomhiányod van, amivel nem foglalkozol. Nem dolgozol magadon.
okt. 13. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Amatőr képeken az ember általában elég xarul néz ki, ez így működik. Szép portréhoz megfelelő bevilágítás, helyesen kiválasztott objektív és kellő szakértelem szükséges. Abból sosem lesz semmi, ha valami buta proli felkap egy fényképezőgépet, és elkezd kattogtatni.
okt. 13. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Há én biztos nem fizetnék ilyenért.
okt. 13. 16:00
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
#4, te biztos nem, viszont van, aki igen, mert kell neki megfelelő kép. Én például elmentem egy stúdióba, készültek rólam profi képek, és azokat használom a munkahelyemen mindenhol, ahol ki kell tenni a pofámat. Így például brosúrákban, konferenciákon előadóként, stb. Nyilván ez nem mindenkinek kell, de nekem hasznos, és megérte a pénzt.
okt. 13. 16:10
 6/10 anonim ***** válasza:
23%
#5 de a kérdező a facera,meg instara akarja felrakni.
okt. 13. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
#6 és? Én, ha már ott voltam, csináltam párat Tinderhez is. Nem árt jól kinézni máshol is. Külön is elmentem volna ezért, csomóan csinálják.
okt. 13. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem ciki egyáltalán, érdemes, ha neked van rá igényed. Én nem vagyok egy szépség, tök átlagos vagyok, úgyhogy igazán jó képek akkor készültek rólam, amikor sminkben (ezen nem kilónyi vakolatot kell érteni), megcsinált hajjal fotós készített beállított képeket. És nem azért lettek jók, mert agyon photoshoppolta. Ha valahova képet kellene használnom, biztos azok közül választanék, még ha csak a Facebookra raknám fel, akkor is. Elvégre mindenki szereti, ha jól néz ki egy fotón, pláne amit mások is látnak.

És igen, én is fogok még menni fotóshoz.

okt. 13. 16:29
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Aki szeretne, az menjen. Én nem szeretnék.
okt. 13. 18:57
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Most itt bármit mondunk, úgyis lesz rokon vagy ismerős, aki furcsállni fogja, aztán vagy a szemedbe mondják, vagy majd a hátad mögött beszélik meg egymás közt.
okt. 14. 01:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!