Ha egy orvos kitalálná, hogy neked pénisz rákod van, mit csinálnál? Levágatnád a péniszedet, vagy inkább meghalnál büszkén férfiként? 26f
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, nem valóság, nincs senkinek péniszrákja, viszont eszembe jutott ez a dolog, és én úgy vagyok vele, hogy inkább meghalnék büszkén, de előtte annyi nővel szexelnék még amennyivel csak lehet! Nem engedném hogy egy Debil orvos mengelét játszon és levágja a péniszemet… inkább megpróbálnék alternatív megoldásokat keresni, ha pedig nem működik akkor büszkén de férfiként halnék meg.
Te hogy vagy vele?
dec. 31. 21:13
1/11 anonim válasza:
Szerintem neked alapból hiányzik valami, csak fent.
Van baj a toronyban.
2/11 anonim válasza:
Ez maximum hülyeség lehet, nem büszkeség - nem ártana, ha ismernéd a szavak jelentését!
3/11 anonim válasza:
Inkább meghalnál mintsem hogy pénisz nélkül élj még évtizedeket? Borzalmas lehet pénisz nélkül élni de attól még lehet! A süketség és a vakság is jóval jobban befolyásolja az életet, akkor te inkább meghalnál minthogy süket/vak lennél?
4/11 A kérdező kommentje:
Jó a felvetés, elképzelhető, hogyha lenne aktív eutanázia, és megvakulnék, akkor azt választanám!
dec. 31. 21:33
5/11 Girlll3 válasza:
Én nő vagyok, de én, ha férfi lennék, nem akarnék pénisz nélkül élni. Szóval, ha férfi lennék, talán inkább meghalnék, mintsem élvezet mentes életem legyen.
6/11 anonim válasza:
Hát akkor max leszek transznő, és akkor utálhat is majd az egész ország. Mármint csak a fele.
7/11 anonim válasza:
Szerencsére nem csak dugásból áll az életem. Élnék pénisz nélkül, gyerekem meg lehet attól még.
8/11 anonim válasza:
Nem fogsz kefélni, mert óriási fájdalmad lesz és be leszel katéterezve.
9/11 anonim válasza:
Pénisz nélkül nem tudnátok vizelni sem. Erre nem gondoltatok?
10/11 Girlll3 válasza:
Most miért kell lepontozni a véleményem? Ettől még ezt gondolom. Milyen vacak élet már ez. A Maslow piramis alján van ez a szexuális szükséglet. Ha már magadnak se csinálhatod, az milyen már... Egy egész élet orgazmus nélkül. És pisilni se tud az illető. Frankò.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!