Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen logikátlan az...

Miért ilyen logikátlan az emberek teste?

Figyelt kérdés

Annyiszor elgondolkodtam rajta, hogy mire jó nőkön a mell. Engem személy szerint zavar. Funkcióját értem, de akkor miért nem úgy működik mint a kutyáknál? Tehát szoptatás miatt “előjön” úgymond, esetleg szexuális aktusnál. De tök fölöslegesen lifeg a nap 24 órájában.

Ha férfi volnék, akkor a péniszem zavarna, nem sok kedvem lenne azt is igazgatni, nem is említve hogy könnyebben megsérülhet.

A fenti példát említve, mint az állatoknál, szükség esetén előjönne, praktikusabb volna.

De én a fogakkal is így vagyok, bőven ráérne akkor előjönni, amikor éhesek vagyunk, így kevesebb étkezési zavaros ember volna valószínűleg.

Mit gondoltok erről?

Gondolom az első opció lesz a nyerő, de egy indoklást is szívesen olvasnék.

2024. ápr. 1. 17:12
A kérdező szavazást indított:
Nem értek ezzel egyet
Egyetértek
38 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%

A nők melle főleg a szexuális kiválasztódás miatt ilyen, a férfiak azokat a nőket preferálták, akiknek nagyobb, kerekebb a melle. A szoptatáshoz elég lenne, ha csak akkor lenne észrevehető, amikor szükség van rá, és akkor is inkább hosszabb mellbimbó lenne az előnyös, a kerek mell a legtöbb esetben inkább akadályozza a szoptatást, a baba orrának útban van.

A pénisz esetében viszont nincs igazad, a megtermékenyítéshez szükséges, de mivel eredetileg az ember nem ruhában járt, ezért nem kellett igazgatni, illetve mivel az emlősök nem két lábon jártak, ezért nem is volt sérülékeny, mivel a has alatt van, ahol nem könnyen férhet hozzá bárki is.

Ugyanígy a fogak is úgy fontosak, ahogy vannak, a természetben mindig az a probléma, hogy tud-e az adott élőlény elegendő ráplálékhoz jutni, a túlevés/elhízás nem fordul elő soha.

2024. ápr. 1. 17:30
 2/24 anonim ***** válasza:
92%

Az étkezési zavarnak köze sincs az éhségérzethez. Pont azért "zavar", mert akkor is esznek, amikor nem éhesek.

Egy falászavarból gyógyuló.

2024. ápr. 1. 17:33
 3/24 anonim ***** válasza:
97%

Az evolúció nem logika mentén halad, hanem egyszerűen csak van valami, s ha kellően "jó", vagy legalább nem túlságosan hátrányos, akkor megmarad.

Amúgy szerintem az nagyobb logikátlanság, hogy a szemedben az idegek eredetileg rossz irányba indulnak el. (a vakfolt oka)

Vagy hogy légzőrendszer és az emésztőrendszer egy ponton találkozik, hogy biztos tudj megfulladni egy félrenyelt falattól.

2024. ápr. 1. 17:36
 4/24 anonim ***** válasza:
13%
Hasonlón én is gondolkkodtam már. A nőket kedvelem, de nem tartom szépnek a mell természet adta kialakítását én sem, helyette más testrész tetszik nekem egy nőn, de nem a nemiséggel kapcsolatos.
2024. ápr. 1. 17:40
 5/24 A kérdező kommentje:

Hasznosak voltak a válaszok és egyet is értek velük.

“ Amúgy szerintem az nagyobb logikátlanság, hogy a szemedben az idegek eredetileg rossz irányba indulnak el. (a vakfolt oka)

Vagy hogy légzőrendszer és az emésztőrendszer egy ponton találkozik, hogy biztos tudj megfulladni egy félrenyelt falattól.”

Ezzel egyetértek, de a MINDENNAPI életben nem olyan zavaró, persze ugyanolyan jogos.

2024. ápr. 1. 17:40
 6/24 anonim ***** válasza:
79%
Olvasgass az evolúcióról.
2024. ápr. 1. 17:54
 7/24 anonim ***** válasza:
45%
Mekkora igazság. Én gyűlölöm a nagy melleimet :(
2024. ápr. 1. 17:55
 8/24 A kérdező kommentje:
6# Értem az evolúciót, nem erről van szó, de megnehezíti sokak életét.
2024. ápr. 1. 17:58
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

Hú, engem az idegesít mindig, hogy minek van egy készlet tejfogunk, ha utána mind feltétlenül kihullik, és csontfog nő helyette?

Ha olyan lenne, mint a cápáknál, hogy akárhányszor kihullik/kitörik (véletlenül) egy fog, nő helyette egy új, annak lenne értelme - de minek nőnek ki olyan fogak, amik fixen mindenkinél kihullanak, aztán nőnek helyette csontfogak, és annyi, ha azok kitörnek, nincs pótlás?

2024. ápr. 1. 18:00
 10/24 anonim ***** válasza:
44%
#8: Nyílvánvalóan a legkevésbé sem érted.
2024. ápr. 1. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!