Mely emberi tulajdonságok, viselkedések idegesítenek?
Tiszteletlenség, alpáriság, féltékenykedés, különféle komplexusok, butaság, megbízhatatlanság, agresszió és arrogancia.
Engem az idegesít nagyon, amikor nyilvános helyeken (pl.: utcán, tömegközlekedésen) teljes hangerővel / kihangosítva szól a zene, vagy beszélgetnek valakivel, mindenki mást zavarva. Azt sem szeretem, amikor a legnagyobb tömegben gyújtanak rá páran, és annyira nincsenek másokra tekintettel, hogy legalább akkor egy kicsit félrevonuljanak.
Az is idegesít, amikor valakinek segítek valamiben, és onnantól állandóan engem talál meg minden mással is. A tipikus kisujjt nyújtok, de az egész karom vinnék eset; ez mostanában hihetetlenül gyakori.
azt mondják, ha valami különösebben idegesít téged a másikban, annak egyik oka az is lehet, hogy az a dolog benned is ott van és leginkább ezért idegesít.
engem pl az húz fel legjobban, ha valaki kétértelműen beszél/cselekszik. leginkább ismerkedésnél. egyszer nagyon érdeklem, aztán úgy tűnik, csak az esett neki jól, hogy van valaki, aki érdeklődik iránta... ah
s persze ez magamban is idegesít, nem akarok félrevezetni senkit, mégis attól tartok, megtörténik néha... phíj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!