Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Összetett bajokra,gondokra,pro...

Összetett bajokra,gondokra,problémákra mi a megoldás antidepresszáns és idegnyugtató gyógyszerek kognitív viselkedésterápia,pszichoterapia?!

Figyelt kérdés

Azt érzem mindenből van én bennem valamennyi az autizmusból ebből a nem kevés depresszióból szorongásos személyiség zavaraim is vannak talán és pszichotraumáim is az tuti biztos.És ezek mind együtt nagyra dagadtak nőttek a hosszú évek során az évtizedek alatt hatalmasra óriásira növekedtek én bennem ettől

bizony gondolom én nagyon nehezek lehetnek az emberi életemben a mindennapok nyögvenyelősek igaz,hogy

jól érzem és gondolom ezt magamban, magamról!? Csakhát nehéz megfizetni a méreg drága magán szakrendelést a tb alapon oep társadalom biztosítási alapon érvényes taj kártyával az a nullával egyenlő voltam már azért tudom.

jún. 17. 22:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Az sztk vagy mi ez egészségbiztosítási alapon amik vannak terápiák én voltam és hát gyengék.

Nem tudom a magánban mi többet tudnak nyújtani a szakemberek és a szakértők ezek a szakemberek lehet, hogy semmit, vagy csak nagyon keveset!?

jún. 17. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Az állami rendszer is jó valamilyen szinten.én abban voltam,igaz sokkal enyhébb ,nem ennyire összetett dolog miatt.Egy egyszerű szociális szorongás és pánikrohamok miatt.Igaz gyógyszerekkel de teljesen helyreraktak.Az is igaz ,hogy mellette tudatosan gyökeresen változtattam az életemen.önismeret ,önelfogadás,stb.Tehát én magam is nagyon fontos voltam ebben a folyamatban.
jún. 17. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Ezek közül egyik sem megoldás, legfeljebb tüneti kezelés.
jún. 17. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Mármint a gyógyszerek. A terápia kell mindenképp.
jún. 17. 22:34
 5/11 anonim ***** válasza:
6%

Mondok ezeknél sokkal jobbat!

Sok sport, egészséges étkezés, sok alvás. Lehetőleg kerüld a stresszes helyzeteket. Ha ezeket meg tudod csinálni hatalmasat javul az életminőséged mindenféle kemikália nélkül is!

jún. 17. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Az kevés ide.hidd el
jún. 17. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

A gyógyszer ahhoz kell, hogy segítsen talpra állni, nem pedig ahhoz, hogy innentől teljesen azokra támaszkodj.

Megkönnyítik egy kicsit a szükséges változást, viszont ha nem akarsz változni, akkor max zombivá tesznek.

De mindenképp érdemes kikérned egy szakember véleményét.

jún. 18. 05:18
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Miért pontozzák le mindenütt ha az egészséges életmódot írja valaki? Akkir zabáljatok a pirulákat teli pofára, bánom is én!
jún. 18. 07:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezt az orvosoddal kell megbeszélni, nem pedig itt, két mondatból megoldást várni.
jún. 18. 07:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Négy éve vagyok pánikbeteg, egy időben gyógyszert is szedtem, de az csak tüneti kezelés volt. Ma megyek először CBT-re, ha gondolod, szívesen megírom a tapasztalataimat :)
júl. 16. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!