Összetett bajokra,gondokra,problémákra mi a megoldás antidepresszáns és idegnyugtató gyógyszerek kognitív viselkedésterápia,pszichoterapia?!
Azt érzem mindenből van én bennem valamennyi az autizmusból ebből a nem kevés depresszióból szorongásos személyiség zavaraim is vannak talán és pszichotraumáim is az tuti biztos.És ezek mind együtt nagyra dagadtak nőttek a hosszú évek során az évtizedek alatt hatalmasra óriásira növekedtek én bennem ettől
bizony gondolom én nagyon nehezek lehetnek az emberi életemben a mindennapok nyögvenyelősek igaz,hogy
jól érzem és gondolom ezt magamban, magamról!? Csakhát nehéz megfizetni a méreg drága magán szakrendelést a tb alapon oep társadalom biztosítási alapon érvényes taj kártyával az a nullával egyenlő voltam már azért tudom.
Az sztk vagy mi ez egészségbiztosítási alapon amik vannak terápiák én voltam és hát gyengék.
Nem tudom a magánban mi többet tudnak nyújtani a szakemberek és a szakértők ezek a szakemberek lehet, hogy semmit, vagy csak nagyon keveset!?
Mondok ezeknél sokkal jobbat!
Sok sport, egészséges étkezés, sok alvás. Lehetőleg kerüld a stresszes helyzeteket. Ha ezeket meg tudod csinálni hatalmasat javul az életminőséged mindenféle kemikália nélkül is!
A gyógyszer ahhoz kell, hogy segítsen talpra állni, nem pedig ahhoz, hogy innentől teljesen azokra támaszkodj.
Megkönnyítik egy kicsit a szükséges változást, viszont ha nem akarsz változni, akkor max zombivá tesznek.
De mindenképp érdemes kikérned egy szakember véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!