Összetett bajokra,gondokra,problémákra mi a megoldás antidepresszáns és idegnyugtató gyógyszerek kognitív viselkedésterápia,pszichoterapia?!
Azt érzem mindenből van én bennem valamennyi az autizmusból ebből a nem kevés depresszióból szorongásos személyiség zavaraim is vannak talán és pszichotraumáim is az tuti biztos.És ezek mind együtt nagyra dagadtak nőttek a hosszú évek során az évtizedek alatt hatalmasra óriásira növekedtek én bennem ettől
bizony gondolom én nagyon nehezek lehetnek az emberi életemben a mindennapok nyögvenyelősek igaz,hogy
jól érzem és gondolom ezt magamban, magamról!? Csakhát nehéz megfizetni a méreg drága magán szakrendelést a tb alapon oep társadalom biztosítási alapon érvényes taj kártyával az a nullával egyenlő voltam már azért tudom.
8-nak
Ezek nekem mind megvoltak, mégsem segítettek a mentális problémákon. Egyébként van az a szintű szorongás, ami életminőséget befolyásoló, ott már nem fog segíteni az, hogy zöldségeket és sovány húsokat eszek. Nem is értem. Kb mintha a rákot lehetne azzal gyógyítani, hogy ha nem gondolsz rá, hogy lehet, meg fogsz halni, akkor nem fogsz. Ez NEM ÍGY MŰKÖDIK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!