41/44 anonim válasza:
Ezoterikusnak hangzik, de el lehet rajta gondolkodni, hogy mondjuk Magyarország miért áll vezető helyen a trombózisos megbetegedésekben. A magyar tájban Európa legnagyobb "árvízvédelmi" rendszere lett kiépítve. "Árvízveszély" = nem megfelelő tájhasználat
43/44 anonim válasza:
42
Sajnos ez nem mindig igaz.
Egyszer mindent megtettem egy célomért, mert az okozott volna nekem 100% boldogságot. Tényleg még a lábam is lerokkant közben, annyira max szorgalommal készültem, reggelente hajnalban vonatoztam fel Pestre, hogy tanuljak, fejlődjek. Aztán mikor vizsgáztam lesérültem, de fél lábbal is kiváló lett a bizonyítványom. Közben állást ajánlottak adott témában, ahol egy pa. Aszt irigységből elutasított, lealázott, csak mert nem volt szimpatikus a túlképzettségem az övéhez képest. Pedig fél lábbal maxot nyújtottam.
Szerintem sajnos nagy adag szerencse is kell a
boldogsághoz. Anélkül nem megy.
44/44 anonim válasza:
Globális szerencsejáték kaszinó. Aki minél magasabbra akar jutni a létrán, annál nagyobbat tud zuhanni. Még néhány évtized lehet hátra ebből a természetellenes piramisjátékból. A mikrokörnyezetünkre számíthatunk majd és ebben a féreg Berkinek is volt némi igazsága. A vasvillát dobják e a szomszéd után, vagy a lisztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!