Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek többségének szerint...

Az emberek többségének szerintetek is rossz élete van?

Figyelt kérdés

nov. 29. 09:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
76%
Egy kívülálló szerint igen, de aki épp benne van, az többnyire észre sem veszi.
nov. 29. 20:32
 32/44 anonim ***** válasza:
Bartos mestert kéne megkérdezni
nov. 30. 08:38
 33/44 anonim ***** válasza:

A szär relatív kifejezés. Bár az valóigaz, hogy nagyon sok a frusztrált ember, aki másokon tölti ki/ vezeti le a saját kínját, ahelyett, hogy azt a frusztrációt, elkeseredést más, nem kártékony módon vezetné le.

(off: értem én, hogy kellenek az ilyen kamukérdések, hogy forgalmat hozzanak az oldalnak, de szerintem nagyon nem ez az iránt, mint pl. ez a kérdés, amit itt képviselni kellene...)

nov. 30. 11:52
 34/44 anonim ***** válasza:
0%
Egy József Atilla vers jut eszembe. Csak a kapitalisták/államkapitalisták előidézték a látszólagos jólétet. Jólét, vagy jóllét, ez itt a kérdés. Az elsivatogosított területeken szinte mindenki zárkózni akar az Atlanti régióhoz. Itt azért már fogyóban vagyunk. Legyen a gyerekekből egy nyakkendős valaki. Pedig csak ők jót akartak. Nem véletlen őrült meg a legnagyobb.
nov. 30. 15:45
 35/44 Senior Séf ***** válasza:
53%
Az emberek többsége nem veszi észre, mennyire jó élete van. Ha nem ég a háza, ha minden oké, rögtön a telefont buzerálja, vagy ostoba sorozatokat bámul. Nincs jelen a saját életében, aztán azon rancog, hogy neki milyen szar.
dec. 4. 20:06
 36/44 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igen.
dec. 4. 23:15
 37/44 anonim ***** válasza:
23%
igen.
dec. 5. 13:20
 38/44 anonim ***** válasza:
0%

Igen. Elég ránézni a megtört fejekre az utcákon.

Alig látni egy kipihent, boldog kisugárzású embert. A többségnek egy sz. R az élete.

dec. 5. 23:58
 39/44 anonim ***** válasza:
70%
Van egy érdekes paradoxon, miszerint minél jobban élünk, valójában annál rosszabbul élünk. Valamilyen formában visszakapjuk Földanyától amit teszünk vele. Ha egyetlen szóval akarnám összefoglalni a problémát: Profit. A profit természete, vagy inkább természetellenessége. Egy olyan környezetterheléses haszonvét, ami nem egyezthető össze a Földi élet alapvető működésével.
dec. 6. 00:24
 40/44 anonim ***** válasza:
36%
Ezt hirdetni kellene, utolsó!
dec. 6. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!